У нашому протистоянні з «Монако» немає фаворита – Де Дзербі

У нашому протистоянні з «Монако» немає фаворита – Де Дзербі

Укрінформ
На тренуванні «Шахтар» відпрацьовував протидію стандартам «Монако».

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі оцінив шанси команд в першому матчі плей-офф ЛЧ проти «Монако», передає Укрінформ.

«На тренуваннях ми робили акцент на їхні стандарти. Ми повинні відіграти вкрай уважно завтра, оскільки «Монако» - дуже сильна команда. Як і «Шахтар».

Читайте також: Де дивитися футбольний матч «Монако» - «Шахтар»

Для мене існують тільки сильні і несильні футболісти. Я завжди вибираю тих, хто заслуговує грати в стартовому складі. Всі гравці почуваються добре, всі прилетіли сюди. Сьогодні і завтра буду дивитися, вирішувати, хто вийде в стартовому складі.

Я дуже задоволений тим, як Степаненко адаптувався до моєї грі, і тим, як він тренується. Проти «Генка» він не грав просто тому, що мені потрібні були інші футболісти, з іншими фізичними характеристиками, як Маркос Антоніо і Майкон.

Для мене Степаненко - футболіст, який, безсумнівно, може грати в стартовому складі. Це ж стосується і Алана Патріка. Незалежно від того, мова йде про Лігу чемпіонів або чемпіонаті України.

Читайте також: «Шахтар» вилетів на матч відбору ЛЧ проти «Монако»

Вважаю, немає фаворита. Буде непросто грати і «Монако», і «Шахтарю», тому що обидві команди сильні. Ми повинні віддати все, щоб потрапити в групу Ліги чемпіонів», - сказав Де Дзербі.

Перший матч плей-офф кваліфікації ЛЧ проти «Монако» зіграють 17 серпня в Монако на стадіоні «Луї II». Початок – о 22:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-