Світоліна: Після Олімпіади мій моральний стан значно покращився

Світоліна: Після Олімпіади мій моральний стан значно покращився

Укрінформ
Найкраща тенісистка України і п'ята «ракетка» світу Еліна Світоліна розповіла про свої кондиції напередодні американської серії турнірів.

Як повідомляє WTAtennis.com, бронзова призерка Олімпіади-2020 зазначила, що після Ігор її моральний стан значно покращився, передає Укрінофрм. 

«Можливість здобути медаль надихала мене грати до самого кінця. Після Олімпіади я дуже втомилася фізично. Але потім була можливість відновитися і насолодитися своєю перемогою у "бронзовому" фіналі. Нині почуваюся набагато краще. Значно покращився і мій моральний стан. У мене чудовий настрій перед американською серією. Тепер у мене є багато прекрасних спогадів та значущих подій в особистому житті і спортивній кар'єрі. Неймовірно, що за такий короткий період вдалося все це пережити. Я дуже задоволена тим, де перебуваю в житті і в тенісі» , - сказала спортсменка.

Читайте також: Світоліна піднялася на п'яте місце світового тенісного рейтингу

На турнірі WTA 1000 у Монреалі Світоіна отримала третій номер посіву і пропустить стартовий раунд. Суперниця українки по другому колу визначиться у матчі між китаянкою Чжан Шуай та британкою Йоганною Контою.

Фото: Jimmie48 Tennis.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-