Роберто Де Дзербі: Ми не маємо думати про 2:1, треба добре зіграти

Роберто Де Дзербі: Ми не маємо думати про 2:1, треба добре зіграти

Укрінформ
У вівторок, 10 серпень, футболісти донецького «Шахтаря» проведуть домашній матч у відповідь у 3-у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів проти бельгійского «Генка» (тиждень тому український клуб переміг - 2:1.

Під час сьогоднішньої пресконференції головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі зазначив, що його команда має забути результат першої зустрічі, повідомляє пресслужба «гірників».

«Я переглянув зустріч з «Генком», коли ми прилетіли з Бельгії. Найголовніше - грати так, як у перших трьох поєдинках. Уважно спостерігати, як діє суперник. Зокрема не втрачати м'яч у небезпечниих позиціях. І, звичайно, забивати, коли з'являються шанси... Вважаю, у нас дуже сильна команда. Не існує поділу матчів на складні та легкі: коли хлопці надягають футболки «Шахтаря», треба завжди віддавати максимум можливого.

Ми не маємо думати, що в Бельгії виграли 2:1, треба добре провести завтрашній матч. Цей поєдинок починається з рахунку 0:0. Хлопцям треба грати так, як вони вміють. І рівно те ж саме необхідно робити у будь-якій зустрічі чемпіонату України - почнемо це вже з п'ятниці» - сказав Де Дзербі.

Читайте також: «Шахтар» програв «Олександрії» у чемпіонаті України з футболу

Додамо, що матч «Шахтар» - «Генк» відбудеться 10 серпня на київському НСК «Олімпійський». Початок гри о 20.30.

Фото:  shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-