Токіо-2020. День 11. «Бронза» Черкасової, Насібов і Беленюк у фіналі

Токіо-2020. День 11. «Бронза» Черкасової, Насібов і Беленюк у фіналі

Оновлюється
Укрінформ
Ірина Коляденко змагатиметься за «бронзу».

В Токіо 3 серпня розіграють 24 комплекти нагород ХХХІI літніх Олімпійських Ігор.

********

17:00. До вашої уваги короткі підсумки 11-го дня Олімпійських ігор в Токіо: феєрія українських борців. Алла Черкасова здобула «бронзу», Жан Беленюк і Парвіз Насібов вийшли до фіналу змагань з боротьби греко-римським стилем. Ірина Коляденко боротиметься за «бронзу». Дует Федина-Савчук кваліфікувалися до фіналу з артистичного плавання. Марина Бех-Романчук замкнула п'ятірку найкращих у стрибках у довжину. Петро Пахнюк - сьоми в індивідуальних вправах на брусах. Українська двійка Алтухов-Янчук фінішували п'ятими і не пройшли в медальний заїзд з веслування. Тетяна Мельник не кваліфікувала в забігу на 400 метрів. Сергій Смелик не пройшов до фіналу в забігу на 200 метрів. Ігору Мусієнку не вдалося кваліфікуватися у фінал змагань зі штовхання ядра. 

16:48. Бразилія протистоятиме Іспанії у фіналі змагань з футболу. Австралія знищила Аргентину і намагатиметься протидіяти «дрім тім» у баскетбольному півфіналі. До вашої уваги результати командних змагань. Футбол(чол.) Іспанія - Японія - 1:0. Баскетбол(чол.) Австралія - Аргентина - 97:59.  

16:35. Легка атлетика. Чоловіки. Арман Дюплантіс(Швеція) завоював «золото» в змаганнях зі стрибків з жердиною. Він подолав планку 6.02 метри.

16:20. Українська спортсменка Алла Черкасова поділилася емоціями після завоювання бронзової медалі в жіночій боротьбі на Олімпіаді-2020 на Токіо.

«Я неймовірно вдячна всім. Всім людям, які мене оточували стільки років, які допомагали, підтримували, мотивували. Так багато людей. Якби я всіх дякувала, то і трьох годин не вистачило б. За такий спортивний термін так багато людей, які були поруч в різні періоди.

Україна, повітрю, я настільки вдячна за цю медаль богу. Я дуже щаслива.

Було важко налаштуватися, але я все обмежила в рамках однієї сутички. Я була готова боротися 6 хвилин. Я розуміла, що це можуть бути останні 6 хвилин мого життя в боротьбі. Хотіла викластися на всі 100% і виграти цю медаль за всяку ціну. Зараз у мене відпочинок, це 100%. Проведу трохи час з сім'єю, а далі подивимося. Можливо, піду в декрет», - сказала Черкасова.

15:56. По слідам Болта. Елейн Томпсон(Ямайка) здобула «золото» в забігу на 200 метрів. «Срібло» завоювала Крістін Мбома(Намібія), «бронзу» - Габріель Томас(США).

15:53. Легка атлетика. Жінки. Аніта Влодарчик(Польща) завоювала золоту нагороду. Вона показала результат 78.48 метрів

15:50. Боротьба. Жінки. Кривдниця нашої Алли Черкасової Таміра Менса-Сток(США) здобула «золото» у змаганнях з вільної боротьби(до 68 кг).

15:47. На жаль, невдача. Українець Ігор Мусієнко не зміг кваліфікуватися до фіналу змагань зі штовхання ядра. Він показав передостанній результат кваліфікації.

15:38. Легка атлетика. Жінки. Атінг Му(США) здобула «золото» в забігу на 800 метрів. «Срібло» дісталося Кілі Годжкінсон(Велика Британія), «бронза» - Ревін Роджерс(США).

15:22. Синхронне плавання. Гарні новини з басейну. Український дует Федина-Савчук посів третє місце у технічній програмі з артистичного плавання. Дівчата пройшли до наступного раунда змагань.

15:09. Молодчина, ще одна «бронза» для України! Алла Черкасова здолала японку Сару Досьо у поєдинку за третє місце у змаганнях з вільної боротьби(до 68 кг)! Українка здобула «бронзу» Олімпійських ігор. Браво!

14:50. Хокей на траві. Чоловіки. Австралія вперше з 2004-го року виходить до фіналу, де на них чекатиме збірна Бельгії. До вашої уваги результати півфіналььних матчів. Австралія - Німеччина - 3:1, Бельгія - Індія - 5:2.

14:30. Боротьба. Чоловіки. Тамаш Лерінц(Угорщина) завоював золоту нагороду  у змаганнях з боротьби греко-римського стилю. У фіналі він виявився сильнішим за представника Киргизстану Акжола Махмудова.

14:15. Бокс. Чоловіки. Кубинець Роніель Іглесіас здобув «золото» у напівсередній вазі. У фіналі він здолав британця Пета Маккормака

13:53. Спортивна гімнастика. Жінки. Вправи на колоді. Домінування Китаю і Сімона Байлс. Ґуань Ченьчень(Китай) здобула «золото». «Срібло» дісталося її співвітчизниці Танг Ксіджин, «бронза» - у легендарної американки Сімони Байлс.

13:49. Бразилія у фіналі, а кривдники «дрім тім» пройшли у півфінал. До вашої уваги результати змагань з командних видів спорту. Фубол(чол.) Бразилія - Мексика - 0:0(4:1 по пенальті). Баскетбол(чол.) Франція - Італія - 84:75.

13:36. Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк прокоментував перемогу у півфіналі Олімпіади і вихід до фіналу змагань.

«Це дуже важкий шлях. Це стосується не тільки безпосередньо боротьби в Токіо. Важливу роль відіграла підготовка, є деякі нюанси під час підготовки до цих змагань, з якими ми зіштовхнулися під час підготовки. Я знаю, як українці вболівають за нас, то дуже хочу порадувати їх гідним результатом. 

Стосовно плеча? Я потім вже розповім, що було. Не хочу безпосередньо під час змагань висвітлювати цю тему. Слава богу, що я взагалі зараз тут. Віра тренера допомогла досягнути цього результату. Я дійсно виснажений сьогодні, адже було три важких сутички. 

 Стосовно завтрашнього фіналу можу сказати, що з Віктором Лерінцом ми зустрічалися близько 10-и разів і жодного разу я не програвав. Налаштовуватимуся на сутичку», - сказав Беленюк.

13:17. Ложка дьогтю в бочці меду, прикро! Українка Ірина Коляденко без шансів поступилася Айсулуі Тинибековій(Киргизстан) у змаганнях з вільної боротьби(до 62 кг). Наша спортсменка змагатиметься за «бронзу».

13:08. Демонстрація чистої майстерності, браво! Жан Беленюк майстерно й з притаманним спокоєм здолав хорвата Івана Гуклека у півфінальній сутичці змагань з боротьби греко-римського стилю(до 87 кг). Наш спортсмен боротиметься за «золото»! Ура!

12:57. Український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов поділився враженнями від перемоги у півфіналі і виходу у фінал.

«Я пройшов дуже важку дорогу до цих Олімпійських ігор. Мої батьки вдома споглядають за мною, хвилюються більше мене, тому ці сльози виправдані. Я люблю цю країну, все для України. Складно зараз передати свої емоції. Чим важче перемога, тим вона солодша. 

Передаю великі вітання всій своїй сім'ї, всім моїм тренерам. Дякуємо всім за підтримку. Я обіцяю завжди радувати вас, я багато чого досягну, дякую.

Україна - сильна країна, тому нам не потрібна фінансова стимуляція суддів. Сили ще залишилися. Після того, як я вийду з зали, постараюся забути ці емоції. А завтра все зроблю, щоб порадувати вас», - висловився Насібов

12:43. Фантастика! Українець Парвіз Насібов у драматичному двобої у вольовому стилі перемагає єгиптянина Мохамеда Ель-Саєда у змаганнях з боротьби греко-римського стилю(до 67 кг)! Наш спортсмен боротиметься за «золото» Олімпійських ігор!

12:10. Велоспорт. Чоловіки. Командний спринт. Збірна Нідерландів здобула «золото» і встановила олімпійський рекорд. У фіналі вона перемогла збірну Великою Британії

12:00. Реалії Токіо-2020. Збірна Греції з синхронного плавання не виступить в командному змаганнях через коронавірус. У складі команди виявлено 3 випадки захворювання ковідом.

11:55 Велоспорт на треку. Жінки. Командна гонка переслідувань. Збірна Німеччини завоювала золоту нагороду і встановила новий світовий рекорд(4:04.242 хвилини). У фіналі вона перемогла Велику Британію.

11:40. Нагадаємо, за 10 хвилин розпочнуться змагання зі спортивної гімнастики серед жінок(вправи на колоді). Всі очікують на повернення чотириразової Олімпійської чемпіонки Ріо-2016 і 19-разової чемпіонки світу Сімони Байлс(США). Американка не брала участі в командній першості змагань через стрес.

11:35.Спортивна гімнастика. Бруси. Цзоу Цзиньюань(Китай), здобув «золото». «Срібло» дісталося німцю Лукасу Даузеру, «бронза» - Ферхату Арікану(Турція). Наш Петро Пахнюк посів сьоме місце.

10:55. За 5 хвилин свій виступ розпочне наш Петро Пахнюк. Він представлятиме Україну у змаганнях зі спортивної гімнастики(індивідуальні бруси)

10:25. Нагадаємо головну новину ранку для наших вболівальників. Наші борці – Ірина Коляденко, Парвіз Насібов і Жан Беленюк битимуться за медалі в півфіналах! Початок сутичок – о 12:15 за київським часом.

10:20. Стрибки у воду. Трамплін. 3 метри. Чоловіки. Ніхто і не сумнівався. «Золото» їде до Китаю – чемпіоном став Се Сиї.

10:11. Вітрильний спорт. Клас Nacra 17. Олімпійським чемпіоном стає екіпаж з Італії – Руджеро Тіта – Катеріна Банті.

10:08. Футбол. Чоловіки. Півфінали. В поєдинках за вихід в «золотий» матч зустрічаються: Мексика – Бразилія (11:00) та Японія – Іспанія (14:00).

09:33. Хокей на траві. Чоловіки. Півфінал. Бельгія перемагає Індію – 5:2 і гратиме за «золото»! Суперник бельгійців визначиться в іншому півфіналі Австралія – Німеччина.

09:22. Баскетбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Збірна США впевнено дотискає Іспанію – 95:81 і стає другим півфіналістом. Туди вже пробилася Словенія. В інших матчах 1/4 фіналу зіграють: Італія – Франція і Австралія – Аргентина.

09.15. Вітрильний спорт. Клас Finn. Чоловіки. Джайлс Скотт з Великої Британії стає олімпійським чемпіоном.

08:55. Нагадаємо головну новину ранку для наших вболівальників. Наші борці – Ірина Коляденко, Парвіз Насібов і Жан Беленюк битимуться за медалі в півфіналах! Початок сутичок – о 12:15 за київським часом.

08:45. Гандбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Слідом за Францією до півфіналу проходить Іспанія. У надзвичайно напруженому матчі іспанці перемагають Швецію – 34:33.

08:40. Волейбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Бразилія перемагає Японію – 3:0 і стає другим півфіналістом Олімпіади-2020.

08:26. Баскетбол. Чоловіки. Чвертьфінал. В матчі США – Іспанія нічия після першої половини гри – 43:43. Немає очікуваної переваги американців, в цьому матчі може статися що завгодно.

08.14. Вітрильний спорт. Клас 49er. Чоловіки. Екіпаж з Великої Британії стає олімпійським чемпіоном.

08.02. Вітрильний спорт. Клас 49er. Жінки. «Золото» виграв екіпаж з Бразилії.  

07:53. Легка атлетика. Біг на 200 метрів. Чоловіки. Українець Сергій Смелик не пробився до півфіналу, показавши лише 17-й результат.

07:48. Баскетбол. Чоловіки. Розпочався другий чвертьфінальний матч. США веде в рахунку проти Іспанії – 12:8.

07:40. Бокс. Жінки. Вагова категорія до 57 кг. Японка Сена Іріє стала олімпійською чемпіонкою, обігравши у фіналі Несті Петесіо з Філіппін – 5:0.

07:30. Греко-римська боротьба. Вагова категорія до 87 кг. Українець Жан Беленюк переміг в 1/4 фіналу Башира Сід Асара з Алжиру – 2:1 і пробився до півфіналу! Суперник у півфіналі – Іван Гуклек з Хорватії.

07:21. Греко-римська боротьба. Вагова категорія до 67 кг. Українець Парвіз Насібов переміг в 1/4 фіналу Артема Суркова з ОКР – 2:1 і пробився до півфіналу! Суперник у півфіналі – Мохамед Ібрагім Ель-Сайєд з Єгипту. 

07:10. Веслування на байдарках і каное. Каное-одиночка. 1000 метрів. Чоловіки. «Золото» виграв Балінт Копас з Угорщини. Байдарка-двійка. 500 метрів. Жінки. Перемагає двійка з Нової Зеландії.

06:58. Вільна боротьба. Жінки. Вагова категорія до 62 кг. Українка Ірина Коляденко перемогла в 1/4 фіналу Лун Цзя з Китаю – 4:0 і виходить до півфіналу! Суперниця у півфінал – Айсулу Тинибекова з Киргизстану. 

06:57. Греко-римська боротьба. Вагова категорія до 87 кг. Українець Жан Беленюк переміг Зураба Датунашвілі з Сербії – 3:1 і пробився до чвертьфіналу!

06:52. Українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук прокоментувала своє 5-е місце на Олімпіаді: «Я сьогодні розчарована своїми стрибками. Маємо, що маємо. Підтримка, звичайно, відчувалася. Всі мене підтримували, дуже багато повідомлень я отримала перед своїми стрибками.

Люди в мене вірили і мотивували. Перш за все засмучує те, що я розчарувала своїх уболівальників, не вдалося досягти того, навіщо ми сюди приїхали».

06:40. Греко-римська боротьба. Вагова категорія до 67 кг. Українець Парвіз Насібов переміг Фредеріка Бьєррехуса з Данії – 5:1 і пробився до чвертьфіналу!

06:25. Легка атлетика. Біг на 400 метрів з бар’єрами. Чоловіки. Карстен Варгольм з Норвегії перемагає з фантастичним світовим рекордом – 45.94.

06:22. Веслування на байдарках і каное. Каное-двійка. 1000 м. Чоловіки. «Золото» виграє двійка з Куби.

06:16. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Олімпійською чемпіонкою стає Малайка Міхамбо з Німеччини, яка в останній спробі стрибнула на 7.00 метрів. Срібний призер Бріттні Різ зі США програла їй 3 сантиметри. Марина Бех-Романчук показала п’ятий результат.

06:10. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук робить заступ у шостій спробі і залишається без медалі. Єдина вдала спроба – 6.88, вона посідає 5-те місце.

06:00. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук робить заступ у п’ятій спробі. У неї вже четверта невдала спроба у фіналі – це просто жах! Однак, вона все одно п’ята і має останній шанс потрапити у призери.

05:52. Вільна боротьба. Жінки. Вагова категорія до 62 кг. Українка Ірина Коляденко перемогла в 1/8 фіналу Амінат Аденії з Нігерії і продовжує боротьбу за медалі!

05:48. Баскетбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Словенія перемагає Німеччину – 94:70 і виходить у півфінал.

05:47. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук робить заступ у четвертій спробі. Наразі вона п’ята.

05:40. Веслування на байдарках і каное. Байдарка-одиночка. 200 м. Жінки. «Золото» виборола Ліза Керрінгтон з Нової Зеландії.

05:33. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук нарешті робить вдалу спробу – 6.88. Вона одразу застрибує на 5-ту позицію!

05:16. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук завалила і другу спробу. Дуже непроста ситуація, Марина ризикує завчасно вилетіти з боротьби за медалі.

05:02. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Фінал. Українка Марина Бех-Романчук виконала невдалу першу спробу – заступ. Актуальний лідер Есе Бруме з Нігерії – 6.97.

04:55. Гандбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Франція впевнено перемагає Бахрейн – 42:28 і виходить у півфінал.

04:52. Легка атлетика. Стрибки у довжину. Жінки. Стартував фінал. Українка Марина Бех-Романчук одна з претенденток на медалі.

04:45. Волейбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Команда ОКР обіграла Канаду – 3:0 і стала першим півфіналістом.

04:40. Баскетбол. Чоловіки. Чвертьфінал. Словенія виграла у Німеччини першу половину зустрічі – 44:37.

04:23. У командних видах спорту тривають матчі плей-офф. На чоловічих турнірах з баскетболу, волейболу і гандболу розпочалися чвертьфінальні поєдинки. На цей момент в баскетболі Словенія попереду в матчі проти Німеччини – 27:14. У волейболі команда ОКР виграла два сети у Канади – 2:0. У гандболі Франція веде в рахунку в матчі з Бахрейном – 22:15.

04:05. Легка атлетика. 400 метрів. Жінки. Наша Тетяна Мельник не кваліфікувалася до півфіналу.  

04:00. Легка атлетика. Головна подія для нас у ранковій програмі – жіночий фінал у стрибках у довжину. Українка Марина Бех-Романчук одна з претенденток на медалі. Початок - о 04:50. 

03:50. Веслування на байдарках і каное. Каное-двійка. 1000 м. Чоловіки. Українська двійка Павло Алтухов - Дмитро Янчук фінішували лише п’ятими у своєму півфіналі і не вийшли у медальний заїзд.

Доброго ранку! Розпочинаємо черговий змагальний день Олімпіади-2020.

Борчиня Алла Черкасова розіграє «бронзу» у ваговій категорії до 68 кг.

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук виступить у фіналі стрибків у довжину.

Спортивний гімнаст Петро Пахнюк змагатиметься у фіналі вправ на брусах.

Двійка каноїстів Павло Алтухов - Дмитро Янчук намагатиметься вийти у фінал на дистанції 1000 метрів.

У кваліфікаційних змаганнях виступлять, зокрема, представники греко-римської боротьби Первіз Насібов (вагова категорія до 67 кг) та Жан Беленюк (87 кг); Ірина Коляденко (62 кг) - у жіночій боротьбі; легкоатлети Тетяна Мельник (400 метрів), Ігор Мусієнко (штовхання ядра), а також дует Марта Федіна - Анастасія Савчук в артистичному плаванні.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-