У Полтаві відкрили стадіон спорткомплексу ФК «Ворскла»

У Полтаві відкрили стадіон спорткомплексу ФК «Ворскла»

Укрінформ
У Полтаві пройшла урочиста церемонія з нагоди відкриття стадіону спортивного комплексу футбольного клубу «Ворскла».

Перша черга будівництва сучасного спорткомплексу, включає футбольне поле розміром 105 на 68 метрів зі штучним покриттям останнього покоління, трибуну на 500 місць та комфортні роздягальні. Усім це вже можуть користовуватися юниі вихованці ФК «Ворскла», повідомляє пресслужба УАФ. 

Проєкт другої черги будівництва комплексу включає в себе ігровий, розминочний та тренажерний зали, а також додаткові роздягальні.

На відкриття стадіону завітали президент Української асоціації футболу, член виконкому УЄФА Андрій Павелко, а також перші віцепрезиденти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко та Алан Плієв. 

Читайте також: Українські арбітрині судитимуть футбольний матч Олімпіади-2020

«Цей комплекс вже є справжньою перлиною футбольної Полтавщини. Юні полтавські футболісти отримали чудову можливість для того, щоб удосконалювати майстерність. Вдячний почесному президенту ФК «Ворскла» Костянтину Жеваго. Його внесок у розвиток футболу регіону важко переоцінити. Також хотів би подякувати президенту «Ворскли» Роману Черняку та віцепрезиденту клубу Олегу Лисаку, голові Асоціації футболу Полтавщини Валерію Головку, керівникам міста та області за розвиток полтавського футболу. Ми обговорили з представниками Полтавщини питання вдосконалення футбольної інфраструктури, зокрема, у спортивному комплексі «Ворскли», а також у регіоні в цілому, перспективи дитячо-юнацького футболу, майбутню реконструкцію стадіону «Ворскла» імени Олексія  Бутовського», - зазначив Андрій Павелко.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-