Український прапор замайорів в олімпійському Токіо

Український прапор замайорів в олімпійському Токіо

Укрінформ
Українські спортсмени продовжують прибувати до Олімпійського селища Ігор ХХХІІ Олімпіади, які вже 23 серпня стартують в Токіо (Японія).

Як повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України (НОК), нині тут мешкають вітчизняні представники дзюдо, боксу, стрільби з лука, академічного веслування та кінного спорту, передає Укрінформ.

За традицією країни-учасниці «вбирають» свої оселі, оздоблюючи їх національною символікою.

Яскраво виглядає домівка, де впродовж найближчого місяця проживатиме Олімпійська збірна України. Наша команда розмістилась в будинку під назвою «Порт два» і займає його верхні чотири поверхи - з 14 по 17.

На фасаді домівки українців розміщені національні стяги та символіка, що ідентифікує нашу команду як учасника найголовнішого планетарного спортивного форуму.

Читайте також: Токіо-2020: тут виступатимуть олімпійці

«Приємно, що ми маємо усі умови для гарної підготовки до виступу в Токіо. Ми приїхали у п'ятницю, 16 серпня, й заселилися в Селище. Все тут подобається. Номери комфортні. Харчування чудове. Нам в принципі більше нічого й не потрібно», - поділився своїми враження з прес-службою НОК України член Олімпійської збірної України Ігор Хмара, який виступатиме разом зі Станіславом Ковальовим у змаганнях з академічного веслування.

Нагадаємо, що Ігри ХХХІІ Олімпіади триватимуть в Токіо з 23 липня по 8 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-