Харківський «Металіст» зіграв перший матч після 5-річної перерви

Харківський «Металіст» зіграв перший матч після 5-річної перерви

Укрінформ
Харківський футбольний клуб «Металіст» повернувся на футбольне поле і зіграв перший матч під своєю історичною назвою після тривалої перерви.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті клубу.

«Жовто-сині востаннє офіційно виступили у клубних змаганнях українського національного чемпіонату 14 травня 2016 року в домашньому матчі УПЛ проти київського«Динамо». Потім настали 1878 днів бездіяльності», - йдеться у повідомленні на сайті клубу.

Перший матч нової ери «Металіста» відбувся 5 липня на стадіоні «Сонячний» у П'ятихатках. Тут у рамках передсезонної підготовки команда зустрілася з ФК «Перемога» (Дніпро). «Гравці нарешті вийшли на поле так само, як у минулі славні часи. Правильні кольори, клубна символіка, спонсорський логотип DCH - все повернулося на свої місця. «Металіст» нарешті вдома!» - сказано на сайті.

Читайте також: «Десна» і «Олімпік» можуть не зіграти в новому сезоні УПЛ

Як повідомлялося, 29 травня нинішнього року Олександр Ярославський, президент ФК «Металіст» у 2005-2012 рр., оголосив про відродження клубу. В той день харківський клуб другої ліги «Метал» зіграв свій останній матч проти криворізького «Кривбасу», щоб продовжити грати в національній першості вже як ФК «Металіст». Одночасно у Харкові розпочалися масштабні роботи щодо відновлення футбольної інфраструктури - стадіону, тренувальної бази, дитячої футбольної академії.

Ярославський представив уболівальникам нових перспективних гравців відродженого «Металіста» - як українських футболістів, так і іноземних легіонерів.

Читайте також: Новачків «Металіста» почнемо представляти у найближчі десять днів - Ярославський

Як відомо, відроджений ФК «Металіст» розвивається у форматі приватно-міського партнерства.

Фото з сайту клубу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-