Дату матчу за Суперкубок України з футболу можуть перенести

Дату матчу за Суперкубок України з футболу можуть перенести

Укрінформ
Новий футбольний сезон в Україні традиційно має стартувати матчем за Суперкубок України, за який змагатимуться чемпіон країни київське «Динамо» та віцечемпіон донецький «Шахтар».

Гра на НСК «Олімпійський» в Києві запланована на 24 липня. Однак матч можуть перенести на іншу дату, повідомляє Meta-ratings.com.

Київське «Динамо» звернулося до української Прем'єр-ліги, аби вона розглянула можливість провести матч за Суперкубок у вересні, мотивуючи своє звернення тим, що велика кількість гравців столичного клубу нині перебувають у розташуванні національної збірної України, і вони, на думку головного тренера киян Мірчі Луческу, не встигнуть належним чином підготуватися до сезону.

«До нас дійсно надійшло таке звернення від «Динамо». Будемо думати і вирішувати, оскільки збірникам двох клубів-учасників цього матчу потрібен час на відновлення. Однак про можливу дату у вересні говорити зарано. Тому рішення з цього питання прийматимемо пізніше», - сказав виконавчий директор УПЛ Євген Дикий.

Читайте також: Сьогодні визначаться перші півфіналісти футбольного Євро-2020

Додамо, що новий чемпіонат УПЛ згідно із календарем має стартувати 25 липня. Гра у чемпіонаті між «Шахтарем» і «Динамо» відбудеться 2 жовтня.

Фото: upl.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-