Федерація хокею України презентувала план розвитку до 2033-го року

Федерація хокею України презентувала план розвитку до 2033-го року

Укрінформ
Організація також представила свою нову айдентику.

Президент федерації хокею України Георгій Зубко анонсував перезавантаження роботи ФХУ, повідомляє Укрінформ. За словами президента федерація підготує програму розвитку до 2033-го року з шістьма основними напрямками.

«Після того, як президент наголосив про бажання провести в Україні Олімпіаду в 2034-му році ми дійшли висновку, що нам потрібно окреслити план розвитку хокею до 2033 року. Ми ставимо перед собою такі цілі: повернути впізнаваність хокею, побудувати необхідну інфраструктуру, налагодити співпрацю з професійними клубами і гравцями, напрацювати методику підготовки молодого спортсмена, створити тренерську школу і підтримувати аматорський хокей», - сказав Георгій Зубко.

Читайте також: Георгій Зубко, президент Федерації хокею України

Окрім того, він вважає, що зміна айдентики (логотипу) є рушієм до подальших змін в українському хокеї.

«Ми вирішили розпочати зі зміни айдентики. Це свідчитиме про те, що процес зміг запущено. Лише спільними зусиллями ми зможемо досягнути поставлених результатів. Конфлікт з українською хокейною лігою вичерпаний. Ми будемо співпрацювати, допомагати один одному, щоб покращити рівень українського хокею, побудувати українську хокейну мрію», - додав президент федерації хокею України.

Читайте також: УХЛ і ФХУ домовилися про спільне проведення чемпіонату

«Реалізувати заплановане буде неможливо без якісної співпраці ліги й федерації. Український хокей потребує змін, потребує титанічної роботи. Вірю, що все вдасться. Бажаю нашим хокеїстам розпочати новий сезон у новому покращеному хокейному середовищі», - висловився знаменитий український хокеїст Вадим Шахрайчук.

Президент федерації хокею України заявив, що вже в серпні буде повністю готовий фундаментальний документ, в якому розпишуть шляхи та строки досягнення поставлених цілей.

Фото: ФХУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-