У Франції затримали жінку, через яку попадали велосипедисти Тур де Франс

У Франції затримали жінку, через яку попадали велосипедисти Тур де Франс

Укрінформ
У Франції затримали і допитали жінку, яку підозрюють у спричиненні масового падіння головної групи учасників велоперегонів Тур де Франс-2021.

Про це повідомляє France Bleu, передає Укрінформу.

Жінку, яку підозрюють у спричиненні падіння велосипедистів, затримали у середу жандарми департаменту Фіністер, що на сході Франції. Її допитали. Також у рамках розслідування були взяті свідчення близько десятка свідків інциденту.

За інформацією France Bleu, підозрюваній загрожує до одного року ув'язнення і 15 тис. євро штрафу.

Читайте також: У Львові помер 23-річний учасник напівмарафону

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 26 червня, під час першого етапу за маршрутом Брест-Ландерно одних із найбільш престижних велоперегонів у Європі та у світі фанатка вийшла на трасу проїзду велосипедистів, тримаючи картонний плакат, щоб показати повідомлення для телевізійних камер.

У цей момент з нею зіткнувся німецький велосипедист Тоні Мартін, який не встиг об'їхати жінку. Майже миттєво, слідом за ним, на трасі впали й інші велосипедисти.

Десятки спортсменів отримали травми внаслідок аварії. Це призвело до першого зняття спортсмена з гонки, оскільки Яша Зюттерлін з команди DSM був змушений вийти зі змагань, у зв'язку з отриманою травмою.

Фото: POOL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-