Андрій Шевченко: збірна України провела хороший груповий етап

Андрій Шевченко: збірна України провела хороший груповий етап

Укрінформ
Матч проти Швеції відбудеться 29-го червня.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від групового етапу Євро 2020 для каналів «Футбол», повідомляє Укрінформ. Андрій Миколайович також похвалив одного з лідерів збірної - Олександра Зінченка.

«Я вважаю, що команда провела хороший груповий етап. Ми зіграли хороший матч з Нідерландами. Ми зіграли хороший матч з Північною Македонією. Австрія? Дуже сильний суперник. У першому таймі вони, звичайно, нас переграли. У другому ми вирівняли гру, але не вистачило сил. Це фізично дуже сильна команда, добре підготовлена ​​тактично, з кваліфікованими футболістами», - сказав Андрій Шевченко.

«У футболі ти постійно повинен доводити свою приналежність. У футболі не буває відпусток, прохідних матчів або прохідних сезонів. Якщо ти знизив свій рівень, то з провідного гравця перетворюєшся на посереднього. Якщо ти хочеш бути провідним гравцем і хочеш досягти успіху, то повинен кожен день себе змушувати. Мені подобається в Зінченка його бажання і постійний оптимізм. Цей хлопець хоче завжди прогресувати», - підсумував головний тренер збірної України.

Читайте також: Збірна України прибула в Глазго на матч 1/8 фіналу Євро-2020

Як повідомляв Укрінформ, збірна України зіграє зі Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020 в Глазго 29-го червня о 22:00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-