Зінченко: на цьому Євро шведи показують, як вони грають цілісно, ​​компактно

Зінченко: на цьому Євро шведи показують, як вони грають цілісно, ​​компактно

Укрінформ
Українець вважає, що проти шведів необхідно зіграти стилем, схожим на їх футбол.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився для Великого футболу очікуваннями від майбутнього матчу 1/8 фіналу чемпіонату Європи проти Швеції, повідомляє Укрінформ. За його словами, майбутні суперники «синьо-жовтих» «відчувають один одного на полі».

«Зі збірною Швеції нам потрібно зіграти компактно, єдиним блоком, тримати дистанцію між один одним і виходячи з цього у нас повинно вийти все. На цьому Євро шведи показують, як вони грають цілісно, ​​компактно, як єдиний блок», - сказав Зінченко.

«У кожній лінії є хороші гравці: Форсберг - кращий бомбардир збірної Швеції на цьому турнірі, в лінії оборони досить досвідчені футболісти. Збірна Швеції найстарша команда на Євро, вони мають зіграність між собою і розуміють, що можуть вимагати один від одного, відчувають один одного на полі», - додав футболіст збірної України.

Україна і Швеція зіграють в 1/8 фіналу чемпіонату Європи у вівторок, 29 червня. Початок матчу в Глазго - о 22:00 за київським часом.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Швеція - Україна

Як повідомляв Укрінформ, «синьо-жовті» вийшли в плей-офф через рейтинг третіх місць, зайнявши в ньому останню необхідну для проходу четверту сходинку.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-