Пятов: Швеція - пристойна команда, але її можна і потрібно обігрувати

Пятов: Швеція - пристойна команда, але її можна і потрібно обігрувати

Укрінформ
Україна і Швеція зіграють 29 червня.

Воротар збірної України Андрій П'ятов поділився очікуваннями від матчу проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020, повідомляє Zbirna.com, передає Укрінформ.

Голкіпер віддає належне майбутньому суперникові, однак вважає, що збірну Швеції можна обігрувати.

"Що сказати? Розклад дійсно якийсь фантастичний. Зіграли б вдало з Австрією - потрапили б на Італію, яка зараз на ходу. Звичайно, Швеція - дуже пристойна команда, але ми всі розуміємо, що її можна і потрібно обігравати. Будемо готуватися», - сказав П'ятов.

«Сьогодні у нас буде теорія, і ми там все розберемо. Крім того, напевно висловимо свою думку. Я, як капітан команди, точно це зроблю - прямо, в очі. У мене є певні думки, але я їх залишу всередині колективу. У команді завжди має перебувати те, що належить тільки команді. У нас тут, повірте, якщо потрібно, в виразах ніхто не соромиться», - додав капітан команди.

Україна і Швеція зіграють у наступний вівторок, 29 червня. Гра пройде в шотландському Глазго.

Команда Андрія Шевченка змогла вийти в плей-офф з третього місця групи С завдяки результатам ігрового дня в групі E, де Іспанія розгромила Словаччину (5:0), а Швеція обіграла Польщу (3:2).

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Швеція - Україна

Як повідомляв Укрінформ, у груповому раунді чемпіонату Європи «синьо-жовті» набрали три очки, обігравши Північну Македонію (2:1) і поступившись Нідерландам (2:3) і Австрії (0:1).

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-