Макаренко: Якщо збірна пройде далі, гратиму з потрійною мотивацією

Макаренко: Якщо збірна пройде далі, гратиму з потрійною мотивацією

Євро-2020
Укрінформ
У черговій пресконференції, що відбулася у середу в Українському медіацентрі футбольного Євро-2020 у Бухаресті, взяли участь гравці нашої національної збірної хавбек Євген Макаренко та форвард Артем Довбик.

Як повідомляє пресслужба УАФ, Макаренко, зокрема, зазначив, що у разі потрапляння до плей-офф, українські футболісти виходитимуть на поле  з потрійною мотивацією, передає Укрінформ. 

«Ми в такій ситуації очікування ще не були, це наш перший такий досвід на великих турнірах. На жаль, не змогли вирішити задачу й посісти друге місце. Нині нервуємо, слідкуємо за результатами інших команд. Тренуємося в звичайному режимі. Учора в матчі Хорватія - Шотландія нас влаштовував рахунок за підсумками першого тайму, але... Хлопці переживають, бо це велика відповідальність перед усією країною. Остання гра була незадовільною для нас усіх. Учорашній день був напіввихідним. Ті, хто грав з Австрією, відпочивали й відновлювалися, інша група тренувалася. Сьогодні в нас планується теоретичне заняття, під час якого обговоримо останній матч. Чекатимемо на подальші результати. Дай Бог, щоб усе склалося так, аби ми пройшли далі. У такому разі команда з потрійною мотивацією виходитиме на поле, щоб пройти якомога далі й віддячити уболівальникам. Це колосальне задоволення - бачити таку кількість наших фанатів на трибунах останнім часом", - сказав Макаренко.

Довбик, котрий, як і Макаренко, ще не грав на Євро-2020, підкреслив, що готовий допомогти команді будь-якої миті.     

Читайте також: Розклад усіх поєдинків чемпіонату Європи з футболу

«Шанс визначити свою долю самостійно ми втратили. Загалом непросто це переживати. Я готовий будь-якої миті допомогти команді на полі. Позавчора на ранковому тренуванні всі привітали мене з днем народження, але святкування відклали на вечір, оскільки попереду була важлива гра. Втім, увечері зі святкуванням не склалося. Наступного дня мене привітали під час обіду з тортом", - розповів Артем.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-