Косенко: Матчі проти футзалістів Данії та Албанії легкими не будуть

Косенко: Матчі проти футзалістів Данії та Албанії легкими не будуть

Укрінформ
Збірна України з футзалу у Запоріжжі готується до матчів відбору Євро-2022 з Данією (7-го й 8 квітня) та Албанією (11 квітня). 

Головний тренер українських футзалістів Олександр Косенко підкреслив, що наша команда налаштовується на серйозні ігри, повідомляє пресслужба УАФ.   

"Усі 15 наших гравців прибули на збір. Єдине, що непокоїть, - у Кирила Ципуна забій стегна. Але я сподіваюся, що до матчів він відновиться. Усі суперники непрості. На папері є фаворити та аутсайдери, але, як свідчать поєдинки в інших групах, команди, які вважалися аутсайдерами, обігрують фаворитів. Тому потрібно налаштовуватися на серйозні ігри. Тим більше, у трьох команд нині в активі по три очки. Данія та Албанія приїдуть із бажанням досягти позитивного результату", - зазначив Косенко.

Матчі проти Двнії та Албанії українці зіграють у запорізькому Палаці спорту "Юність". Час початку матчів - о 19.00.

Турнірна таблиця відбіркової групи 1 Євро-2022: Хорватія - 12 очок (після 4-х матчів), Україна - 3 (3), Данія - 3 (3), Албанія - 3 (4).

Читайте також: Косенко назвав склад українських футзалістів на матчі відбору Євро-2022

У груповому раунді 32 учасники розбиті на вісім груп по чотири команди. Вісім переможців груп і шість кращих володарів других місць приєднаються до Нідерландів у фінальній стадії. Два володарі других місць, які не пробилися до фінального турніру напряму, зіграють у плей-офф.

Фінальний турнір пройде з 9 cічня по 6 лютого 2022 року в Амстердамі та Гронінгені.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-