Світоліна готується до важкого півфіналу проти Барті на турнірі в Маямі

Світоліна готується до важкого півфіналу проти Барті на турнірі в Маямі

Укрінформ
Українка Еліна Світоліна прокоментувала свій вихід до півфіналу турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Маямі (США).

Як повідомляв Укрінформ, у чвертьфіналі змагань посіяна під 5-м номером Світоліна обіграла Анастасію Севастову з Латвії.

«Я знала що Севастова - великий боєць, ми багато разів з нею тренувалася і грали. Вона завжди намагається побудувати розіграш, використовувати різані, кручені м'ячі на форхенді, вона складний суперник. Тому мені потрібно було адаптувати свою гру і не сильно поспішати. У підсумку, думаю, що я добре зіграла протягом всього матчу і я дуже задоволена тим, як закінчила цей матч», - сказала перша «ракетка» України.

Читайте також: Світоліна обіграла латвійку Севастову і вийшла до півфіналу турніру WTA в Маямі

Щодо майбутнього півфіналу проти першої «ракетки» світу Ешлі Барті з Австралії Світоліна, зокрема, зазначила: «За останні 3-4 роки Ешлі показала великий прогрес, вона лідер жіночого тенісу. Це буде важкий матч, але я до нього готова. Думаю, що кожна з нас великий боєць. Якщо ти граєш проти гравця високого рівня, то в першу чергу сам намагаєшся бути надзвичайно зосередженим, бо в таких важливих матчах ти не даєш супернику вигравати прості очки і сам частіше знаходишся напоготові».

Фото: Associated Press.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-