Шевченко: грати у відкритий футбол проти таких суперників - це самогубство

Шевченко: грати у відкритий футбол проти таких суперників - це самогубство

Укрінформ
Збірна України здобула нічийний результат проти збірної Франції.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про тактичний план «синьо-жовтих» на матч проти Франції, повідомляє Укрінформ.

«Ми гарно вивчили суперника. Минула товариська гра дала нам багато потрібної інформації. Ми зрозуміли, що відкриватися і грати у відкритий футбол з такими командами – це самогубство зараз. Ми постаралися зіграти компактно, створювали тиск безпосередньо на м’ячу. Небезпечних гравців Франції намагалися закривати по двоє. Хлопці виконали план на гру, це їхня заслуга», - сказав Андрій Шевченко.

«Хочу привітати Зінченка з першою грою в якості капітана. Як і всі гравці, Зінченко добре впорався. Стосовно замін: ми випускали добре складених фізично футболістів, які можуть тримати цей рівень. Ми побачили, що футболісти втомилися і тому ми випустили свіжих футболістів. Сьогоднішній рахунок – це результат командної роботи», - додав головний тренер збірної України.

Читайте також: Збірна України зіграла внічию з Францією у кваліфікації чемпіонату світу з футболу

Нагадаємо, наступні матчі у відборі до чемпіонату світу-2022 Україна зіграє проти Фінляндії й Казахстану 28-го й 31-го березня відповідно у Києві на НСК «Олімпійський».

Фото: liga.net.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-