Фонсека: ми не сподіваємося здобути результат малою кров'ю

Фонсека: ми не сподіваємося здобути результат малою кров'ю

Укрінформ
Португалець заявив, що його команда буде грати на атаку.

Головний тренер «Роми» Пауло Фонсека розповів про очікування від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи з «Шахтарем», повідомляє Укрінформ.

За словами португальця, його команда спробує забити хоча б один м'яч, адже тоді «гірникам» буде дуже складно відігратися.

«Завтрашній матч - це не Фонсека проти Каштру, це поєдинок наших команд. Так, ми дружимо, спілкуємося. Перекинулися словами після гри в Римі. Я вболіваю за нього, за його успіхи з «Шахтарем». Але завтра ніякої мови про дружні стосунки бути не може», - сказав Пауло Фонсека.

«У першому матчі ми домоглися дуже хорошого результату, але я знаю можливості Шахтаря, знаю їх самовіддачу. Тому ми не сподіваємося завтра здобути результат малою кров'ю. Бажаю «Шахтарю» успіху у всіх матчах, крім матчів проти «Роми», - додав тренер «Роми».

Матч «Шахтар» - «Рома» відбудеться в четвер, 18 березня, на НСК «Олімпійський» в Києві. Стартовий свисток зустрічі пролунає о 19:55.

Читайте також: Каштру: навіть якщо весь світ не віритиме – я віритиму

Нагадаємо, в першій грі в Римі команда Луїша Каштру поступилася з рахунком 0: 3. На стадії 1/16 фіналу «Шахтар» пройшов «Маккабі» Тель-Авів, а «Рома» впоралася з «Брагою».

Фото: twitter.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-