Молодіжна збірна України з футболу 2021 року зіграє 12 матчів

Молодіжна збірна України з футболу 2021 року зіграє 12 матчів

Укрінформ
До початку відбіркового турніру Євро-2023 (U21) молодіжна футбольна збірна України проведе два навчально-тренувальні збори.

Як повідомляє пресслужба УАФ, загалом за рік підопічні Руслана Ротаня мають взяти участь у 12-х матчах, передає Укрінформ.

"У кваліфікації чемпіонату Європи-2023 суперниками "синьо-жовтих" будуть команди Франції, Сербії, Північної Македонії, Фарерських островів і Вірменії. У цьому турнірі українці стартують 3 вересня в Сербії. Восени команда Руслана Ротаня проведе шість офіційних поєдинків", - зазначається у повідомленні.

Перший навчально-тренувальний збір команда проведе з 22-го по 30 березня. Під час нього вона візьме участь у міжнародному турнірі Antalya Cup 2021, в якому зіграє три матчі - проти Болгарії (24 березня), Узбекистану (27-го) та Словаччини (29-го).

Другий збір проходитиме орієнтовно з 18 травня по 3 червня. У цей період збірна України зіграє два матчі на турнірі Валерія Лобановського, а потім вирушить до Туреччини, де 2 червня проведе ще один контрольний поєдинок.

Читайте також: Шотландія збільшила відрив від України у таблиці коефіцієнтів УЄФА

Додамо, що у фінальній частині Євро-2023 (U21) виступатимуть 16 команд. Румунія та Грузія - господарі турніру. Ще 14 збірних приєднаються до них за результатами відбору (дев'ять переможців груп, краща команда серед володарів других місць та чотири переможці плей-офф, в якому гратимуть вісім володарів других місць).

Фінальний турнір запланований на червень/липень 2023 року.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-