Дубль К'єзи не допоміг «Ювентусу» пройти «Порту» у Лізі чемпіонів УЄФА

Дубль К'єзи не допоміг «Ювентусу» пройти «Порту» у Лізі чемпіонів УЄФА

Відео
Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА визначилися перші чвертьфіналісти найпрестижнішого футбольгого клубного турніру Європи.

Італійський «Ювентус» у Турині в матчі у відповідь 1/8 фіналу переміг португальський «Порту» - 3:2, проте за сумою двох матчів (перша гра - 1:2) путівку до 1/4 фіналу розіграшу здобули піренейці, передає Укрінформ.

«Порту» забив першим. На 19-й хвилині пенальті реалізував Серджіо Олівейра, на що «Ювентус» відповів голом Федеріко К'єзи на 49-й хвилині.

Португальська команда залишилася вдесятьох на 54-й хвилині після вилучення Мехді Таремі, який отримав дві жовті картки протягом двох хвилин.

На 63-й хвилині К'єза вивів «Ювентус» вперед і перевів поєдинок у додаткові екстра-тайми.

На 115-й хвилині «Порту» зрівняв рахунок завдяки дублю Олівейри. «Ювентус» на 117-й хвилині відповів голом Адріена Рабьо.

Таким чином, за сумою двох матчів 4:4 (2:1) «Порту» вийшов до 1/4 фіналу за рахунок більшої кількості голів на виїзді, а «Ювентус» завершив виступи в турнірі.

Чвертьфіналістом також стала німецька «Боруссія» (Дортмунд), яка залишила за бортом турніру іспанську «Севілью» (3:2 - у гостях, 2:2 - вдома).

У середу, 10 березня, французький «Парі Сен-Жермен» зіграє з іспанською «Барселоною» (перий матч - 4:1), а англійський «Ліверпуль» зустрінеться з німецьким «РБ Лейпциг» (2:0).

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі «Динамо» і «Шахтаря» в 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА

Ще чотири матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройдуть наступного тижня. 16 березня: «Реал» (Іспанія) - «Аталанта» (Італія), «Манчестер Сіті» (Англія) - «Боруссія» (Менхенгладбах, Німеччина), 17 березня: «Челсі» (Англія) - «Атлетико» (Іспанія), «Баварія» (Німеччина) - «Лаціо» (Італія).

Жеребкування чвертьфіналів і півфіналів Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 19 березня.

Фото: juventus.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-