Устинов погодився боксувати з Усиком замість Спонга

Устинов погодився боксувати з Усиком замість Спонга

Укрінформ
Український боксер Олександр Усик може дебютувати в суперважкій вазі у поєдинку з Олександром Устиновим.

42-річний російський боксер погодився вийти в ринг 12 жовтня проти Олександра Усика після того, як голландський боксер Тайрон Спонг здав позитивний тест на допінг. Про це повідомив промоутер Володимир Хрюнов.

“Нам запропонували провести бій з Усиком, ми погодилися. Зараз обговорюємо деталі. В Усика виникнуть великі проблеми в зв'язку з габаритами Олександра. Устинов перебуває в чудовій формі”, - цитує Хрюнова Sport.ua.

Олександр Устинов (зріст 202 см) провів 39 боїв на професіональному рингу, в яких здобув 35 перемог і зазнав 4 поразки. В його активі 26 перемог нокаутом. У своєму останньому поєдинку Устинов 24 липня цього року в першому раунді нокаутував українця Олександра Нестеренка.

Як повідомлялося, український боксер Олександр Усик (зріст 190 см) уже прибув до Чикаго (США), де 12 жовтня на Wintrust Arena проведе свій перший бій у суперважкій вазі. Його суперником мав стати непереможений боксер Тайрон Спонг, який виграв всі 13 поєдинків на професіональному рівні (12 - нокаутом). В останньому бою він переміг бійця з Еквадору Джейсона Мінду. 

Читайте також: Суперник Усика попався на застосуванні заборонених препаратів

Сьогодні стало відомо, що Добровільна антидопінгова асоціація (VADA) виявила заборонені препарати в допінг-тесті голландського боксера. 

Фото: RingSide24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-