Суперліга Парі-Матч: розпочинають найсильніші

Суперліга Парі-Матч: розпочинають найсильніші

Інфографіка
Укрінформ
Головний тренер «Хіміка» розповів, чого чекати від нового сезону.

Цього тижня в Суперлізі Парі-Матч зіграють всі команди, які поки ще не встигли стартувати в новому сезоні. Деякі навіть вийдуть на майданчик по два рази за три дні. Всього ж за цей період відбудеться шість матчів. Так що це повинно вгамувати голод уболівальників, які все літо нудьгували без українського баскетболу, повідомляє Укрінформ.

Найцікавіші ігри вік-енду: «Черкаські Мавпи» - «Дніпро» і «Хімік» - «Одеса». У першому випадку зійдуть минулорічний чемпіон і володар Кубка і Суперкубка України, який в цьому сезоні вважається одним з головних претендентів на перемогу в Суперлізі Парі-Матч. «Хімік» ж є чинним чемпіоном, якому належить відстоювати свій титул.

Читайте також: «Дніпро» обіграло «Харківських Соколів» на старті баскетбольної Суперліги

Як вже відзначило більшість фахівців, боротьба цього разу очікується не менш спекотна. І не остання роль в ній відведена новачку дивізіону «Прометею», який вже встиг обіграти «Запоріжжя», чемпіона регулярної частини чемпіонату в минулому сезоні.

Багато команд серйозно оновили склад в міжсезоння і поки що складно сказати, на що вони будуть здатні. Це повинні продемонструвати перші ігри. Тому на старті багато хто очікує побачити особливо принципові протистояння.

Напередодні першого матчу сезону в Суперліги Парі-Матч відзначив свій день народження (2 жовтня) головний тренер «Хіміка» Віталій Степановський. Уже в суботу ми дізнаємося, який же подарунок йому зроблять гравці.

«З самими позитивними емоціями чекали старту Суперліги Парі-Матч. Всі скучили за офіційними іграми. Незважаючи на недавній день народження, для мене матч з «Одесою» буде самим звичайним. Я вже звик до такого, доводилося навіть грати в свій день народження. Чи натякав хлопцям, що найкращий подарунок - перемога? Ні, думаю, вони це і самі знають.

Читайте також: «Прометей» дебютував в баскетбольній Суперлізі з перемоги

Завжди говорив, що намагаюся рухатися від гри до гри, цей турнір не виняток. Попереду цілий сезон і багато ще може змінитися. Кожен раз хочеться вигравати, і, якщо це виходить, тоді ти можеш добитися хорошого результату за підсумками чемпіонату.

Думаю, цей турнір теж вийде цікавим. Рівень Суперліги Парі-Матч виріс, кількість і якість легіонерів виросли, повертаються сильні українські гравці. Це все на користь нашому баскетболу. Потрібно розвиватися і далі, збільшувати кількість команд, підтягувати західний регіон, щоб і там були команди рівня Суперліги Парі-Матч», - розповів головний тренер БК «Хімік» Віталій Степановський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-