Воротар “Шахтаря” П’ятов наближається до рекорду в Лізі чемпіонів УЄФА

Воротар “Шахтаря” П’ятов наближається до рекорду в Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Досвідчений воротар донецького футбольного клубу “Шахтар” 35-річний Андрій П’ятов наближається до рекорду Ліги чемпіонів УЄФА за кількістю відбитих пенальті.

Андрій П’ятов вийшов на 2 місце за кількістю відбитих пенальті в історії Ліги чемпіонів УЄФА. Про це повідомляє Footballua.tv.

Пенальті у виконанні Йосипа Ілічича, який він відбив у вчорашньому матчі “Шахтаря” проти “Аталанти” (2:1), став для нього 5-м у Лізі чемпіонів. За кількістю відбитих пенальті Андрій П’ятов зрівнявся з Петром Чехом і Хансом-Йоргом Буттом. Першість утримує Ікер Касільяс із “Порто”, на рахунку якого 7 відбитих 11-метрових ударів. Уже в нинішньому сезоні досвідчений воротар "гірників" може наздогнати іспанця, оскільки "Порту" не пробився до групового раунду Ліги чемпіонів.

Раніше в ЛЧ Андрій П'ятов не дозволив забити пенальті у свої ворота Марко Борьєлло (“Рома”, 2011), Халку (“Порту”, 2014), Ніколі Джурджичу (“Мальме”, 2015) і Серхіо Агуеро (“Манчестер Сіті”, 2017).

Читайте також: "Шахтар" переміг "Аталанту" у Лізі чемпіонів УЄФА

Як повідомлялося, 1 жовтня футболісти донецького "Шахтаря" здобули першу перемогу у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА-2019/20. "Гірники" у другому турі обіграли в Італії "Аталанту" з рахунком 2:1. На 15-й хвилині Андрій П'ятов парирував 11-метровий удар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-