Каштру назвав головні складові перемоги «Шахтаря» над «Аталантою»

Каштру назвав головні складові перемоги «Шахтаря» над «Аталантою»

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» окремо відзначив Коваленка і Алана Патріка.

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував виїзну перемогу своєї команди над «Аталантою» (2:1) у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів. Про це повідомляє телеканал «Футбол 1».

«Можу лише порадіти за хлопців і команду. Всі заміни зробили для того, щоб дати більше потужності нашій команді в атаці. Дуже важливо було виграти стратегічну і тактичну складову гри.

Насправді, якби сьогодні не грали Коваленко і Алан Патрік, то нам було дуже складно протистояти атаці «Аталанти». Суперник віддавав м'яч в середину, і ця зона була найнебезпечнішою. Довелося б Степаненку залишати зону опорного півзахисника, і він би не зміг страхувати наших центральних захисників.

Читайте також: "Шахтар" переміг "Аталанту" у Лізі чемпіонів УЄФА

Була тактична боротьба, яку потрібно було виграти, а потім вже думати про результат. На щастя, команда показала себе на найвищому рівні. Виконали установку. Створили проблеми «Аталанті», на які вони не очікували. Все завдяки величезній роботі наших хлопців на полі.

У нас ті ж шанси, що були і після першого матчу. Найголовніше - підійти до наступного матчу впевнено. Мої хлопці сьогодні зіграли фантастично. Приємно, що тішимо уболівальників», - розповів Каштру.

Нагадаємо, «Шахтар» здобув вольову перемогу над «Аталантою» 2:1 і набрав перші три очки в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів.

У наступному турі 22 жовтня команда Луїша Каштру зіграє в Харкові проти загребського «Динамо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-