Букмекери визначилися з фаворитом бою Дерев’янченко - Головкін

Букмекери визначилися з фаворитом бою Дерев’янченко - Головкін

Укрінформ
Букмекери визначилися з фаворитом титульного бою між українським боксером Сергієм Дерев’янченком і Геннадієм Головкіним із Казахастану, який відбудеться в ніч на 6 жовтня.

У цьому протистоянні провідні букмекери віддають перевагу колишньому чемпіону світу Геннадію Головкіну, повідомляє Politeka.

Так, компанія William Hill приймає ставки на перемогу Сергія Дерев'янченка з коефіцієнтом 4,33, на тріумф Геннадія Головкіна - 1,20. Нічийний результат поєдинку оцінюється у 23,00.

Букмекерська контора bet365 дає аналогічні показники: перемога українського боксера - 4,33, а можливий успіх його суперника - 1,20.

Нагадаємо, в ніч на 6 жовтня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку (США) український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко побореться за чемпіонський титул. Його суперником стане колишній чемпіон світу казахстанец Геннадій Головкін. Поєдинок наживо покаже телеканалі XSPORT, початок трансляції заплановано на 04.00 за київським часом.

Читайте також: Боксерський поєдинок Дерев’янченко — Головкін покаже телеканал XSPORT

Для Дерев'янченка це буде друга спроба заволодіти поясом IBF. Вперше він оскаржував його в жовтні 2018 року, коли поступився за рішенням суддів Даніелю Джейкобсу. Окрім поясу IBF, від якого відмовився мексиканець Сауль Альварес, на кону також стоятиме титул IBO.

За цей бій український боксер заробить 5,5 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-