Колишній спонсор Світоліної радить їй припинити виступи і зайнятися коліном

Колишній спонсор Світоліної радить їй припинити виступи і зайнятися коліном

Відео
Укрінформ
Меценат Юрій Сапронов, який був спонсором Еліни Світоліної на старті її кар'єри, поділився думками з приводу травми коліна спортсменки.

Юрій Сапронов після відмови Еліни Світоліної продовжувати поєдинок із Боузковою на турнірі WTA в Гуанчжоу, зокрема, зазначив, що тенісистка має припинити боротьбу за потрапляння до Підсумкового турніру і зайнятися коліном "аж до, не дай Бог, операції".

“Ця травма була отримана 16 лютого в Дубаї, в півфіналі проти Белінди Бенчіч. Неймовірна робота фізіо і лікарів дала можливість Еліні продовжувати грати сезон. Еліна наразі третя в світі в поточному рейтингу і дев'ята в рейтингу року на Підсумковий чемпіонат WTA. Розумію, за що бореться Еліна. Занадто багато очок згорить, якщо вона не потрапить на Підсумковий турнір. Залишилося два крутих за очками турніри: Ухань і Пекін. Я б не грав ці два турніри і забив би на Підсумковий. Займався б предметно коліном. Аж до, не дай Бог, операції. 25 років, вся кар'єра попереду. Це мої, особисті думки", - написав Сапронов у Facebook.

Читайте також: Світоліна не дограла матч із Боузковою на турнірі WTA у Китаї

Як повідомлялося, краща українська тенісистка Еліна Світоліна через травму правого коліна не змогла завершити 18 вересня зустріч проти Марі Боузкової з Чехії на турнірі WTA в китайському місті Гуанчжоу із призовим фондом 500 тис дол.

Поєдинок 2 кола Еліна Світоліна (Україна, 1) - Марі Боузкова (Чехія) завершився відомовю Світоліної при рахунку 4:6, 3:4. Тенісистки провели на корті близько 1,5 години. По ходу зустрічі українка зверталася за допомогою до фізіо через проблеми з коліном і в підсумку знялася з поєдинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-