Ломаченко має битися з Гейні в грудні або відмовитися від поясу WBC - Хірн

Ломаченко має битися з Гейні в грудні або відмовитися від поясу WBC - Хірн

Укрінформ
Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн заявив, що український чемпіон WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко має в грудні провести обов'язковий захист титулу WBC проти Девіна Гейні.

В іншому випадку, на думку Едді Хірна, Василь Ломаченко повинен відмовитися від поясу WBC.

"Треба влаштувати цей бій. На місці Гейні в разі перемоги над Абдуллаєвим я б сказав: "Ти говорив, що хочеш знову побитися до кінця року? Я твій обов'язковий претендент". Теофімо Лопес і Річард Коммі битимуться в кінці року. Ломаченко зустрінеться з переможцем в наступному році. Так що Гейні може змусити Василя битися в грудні.

Гейні повинен продемонструвати приголомшливий виступ в п'ятницю. Тоді глядачі захочуть побачити його бій з Ломаченком. Саме так має відбутися цей поєдинок. Але команда Ломаченка на це не погодиться. Бій з Гейні - великий ризик для них. Василь хоче отримати бій за звання абсолютного чемпіона. Однак Гейні росте, він не знає, скільки ще зможе залишатися в легкому дивізіоні. Девін - великий хлопець, йому лише 20 років. Він хоче вийти на титульний бій навесні. Ломаченко повинен або звільнити титул WBC, або битися з Гейні”, - цитує Хірна XSPORT.

Читайте також: Обов’язковий претендент на пояс WBC Ломаченка визначиться 13 вересня

Раніше промоутер Боб Арум заявив, що Василь Ломаченко може більше не вийти в ринг цьогоріч: “Досить смішно, але я говорив з менеджером Ломаченка Егісом Клімасом цього тижня і він сказав, що Ломаченко краще почекає переможця бою Коммі — Лопес (14 грудня), якщо не надійде пропозиція щодо великого поєдинку цьогоріч. Так що він готовий чекати переможця цього бою”.

Фото: Express

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-