На поєдинку Усик - Спонг у Чикаго очікується аншлаг

На поєдинку Усик - Спонг у Чикаго очікується аншлаг

Укрінформ
На поєдинку абсолютного чемпіона світу в крузервейті українського боксера Олександра Усика з Тайроном Спонгом, який пройде 12 жовтня в Чикаго і стане першим для українця в суперважкій вазі, очікується аншлаг.

Про це повідомив сопромоутер українського боксера Едді Хірн. Менеджер також пояснив, чому першим суперником Олександра Усика в суперважкому дивізіоні був обраний саме Тайрон Спонг.

“Думаю, цей суперник приверне увагу багатьох людей. Ми вже продали майже всі квитки на арену Wintrust. Спонг - номер 4 в рейтингу WBO. Це найбільш високорейтинговий опонент із доступних в організації WBO, де Усик є обов'язковим претендентом. Звичайно, більшість людей знає його з кікбоксингу та ММА. Він дуже хороший кікбоксер, сильний панчер, у нього хороше підборіддя. Знаю, багато людей очікують, що Усик його пройде, але нам потрібно побачити це. Я думаю, це буде видовищний поєдинок”, - цитує Хірна Klitschko-brothers.com.

Читайте також: У жовтні в США пройдуть відразу три мегафайти за участю українських боксерів

Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик наразі готується до дебютного бою в суперважкій вазі проти непереможеного голландця Тайрона Спонга. У тренуваннях йому допомагають два американські супертяжі: Малик Скотт і Райделл Букер.

Скотт є колишнім суперником Деонтея Вайлдера, Луїса Ортіса і В'ячеслава Глазкова. Букер в лютому 2018 року відновив кар'єру після 14-річної перерви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-