Невихід “Шахтаря” в плей-офф Ліги чемпіонів вважатиметься провалом - Палкін

Невихід “Шахтаря” в плей-офф Ліги чемпіонів вважатиметься провалом - Палкін

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу “Шахтар” розповів про завдання, які стоять перед командою в найпрестижнішому єврокубку — Лізі чемпіонів.

Сергій Палкін, зокрема, зазначив, що невихід у плей-офф Ліги чемпіонів для клубу рівня “Шахтаря” вважатиметься єврокубковим провалом.

“Розумієте, для клубу рівня “Шахтаря” невихід у плей-офф Ліги чемпіонів вважатиметься єврокубковим провалом. Навіть і думати не хочемо, що можемо не впоратися зі своїм завданням в Європі. Нам хочеться, щоб сценарій, який ми бачимо, спрацював”, - цитує Палкіна “Футбік”.

Також Сергій Палкін прокоментував трансфер Євгена Коноплянки: “Коноплянці важливо якнайшвидше повернутися до свого колишнього рівеня. Ми прекрасно розуміємо, який у цього футболіста потенціал. Знаємо, що протягом деякого часу Євген майже не грав, так що йому потрібно буде старанно тренуватися. Розраховуємо, що він зможе швидко влитися в нашу команду”.

Читайте також: На матч “Шахтар” - “Манчестер Сіті” в Харкові продано вже понад 15 000 квитків

Нагадаємо, 18 вересня футболісти донецького клубу “Шахтар” стартують в груповому раунді Ліги чемпіонів УЄФА матчем проти “Манчестер Сіті”. На груповому етапі Ліги чемпіонів у групі С зіграють донецький “Шахтар”, англійський "Манчестер Сіті", загребське "Динамо" та італійська "Аталанта".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-