Ярмоленко: Якщо вийду на матч проти Литви, залишу на полі всі сили

Ярмоленко: Якщо вийду на матч проти Литви, залишу на полі всі сили

Укрінформ
Атакувальний футбольний півзахисник збірної України та англійського "Вест Гема" Андрій Ярмоленко прокоментував майбутню гру національної команди у кваліфікації Євро-2020 проти Литви.

Гравець, зокрема, зазначив, що для виходу на пік форми йому знадобиться ше трохи часу, повідомляє Zbirna.com.

"У Вільнюсі на нас чекає серйозна гра. Через травму я дуже довго не грав. Нины набираю кондиції. Відчуваю себе добре, але ще потрібно трохи часу, аби вийти на пік готовності. Але якщо тренер довірить мені місце у складі на матч з Литвою, я готовий залишити всі сили на полі. Штучний газон? Зараз вони такої якості, що не треба  довго до нього звикати. Я, до речі, проконсультувався з лікарями, і вони дозволили мені грати на такому покритті. Моя нещодавня травма не є протипоказанням для цього", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, 7 вересня збірна України у відборі чемпіонату Європи-2020 зіграє у гостях проти Литви, а через три дні у Дніпрі проведе товариську зустріч з Нігерією.

Читайте також: Хавбек футбольної збірної України Степаненко: До Вільнюса їдемо за перемогою

Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна - 10 очок (після 4-х матчів), Люксембург - 4 (4), Сербія - 4 (3), Португалія - ​​2 (2), Литва - 1 (3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-