Українці стали сьомими у командному заліку IV етапу Кубка світу з кульової стрільби

Українці стали сьомими у командному заліку IV етапу Кубка світу з кульової стрільби

Укрінформ
В Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершився заключний, четвертий етап Кубка світу з кульової стрільби, на якому було розіграно 10 комплектів нагород.

Збірна України з однією срібною медаллю посіла у підсумку 7-е місце в загальнокомандному заліку, повідомляє Укрінформ.

Першими стали представники Індії (5 золотих, 2 срібні, 2 бронзові нагороди), другі - китайці (1, 2, 4), треті - хорвати, британці і німці (по 1, 1, 0), шості - угорці (1, 0, 0).

Єдину медаль у складі збірної України здобула чернігівчанка Олена Костевич, яка стала срібним призером у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. За крок до п'єдесталу у цій вправі у чоловіків зупинився Олег Омельчук з Рівного - 4-те місце у фіналі.

Четвертий результат також показала одеситка Анна Ільїна - у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з трьох положень. Олімпійському призеру у цій вправі донеччанину Юрію Сухорукову не вистачило 1 очка для виходу у фінал - 10-е місце.

Львів'янин Володимир Пастернак фінішував 12-м у швидкісній стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 метрів, а срібний призер Олімпіади Сергій Куліш з Черкас посів 24-е місце серед 88-ми учасників стрільби з пневматичної гвинтівки на 10 метрів.

Костевич і Ольмельчук стали восьмими у стрільбі з пістолета в міксті.

Читайте також: Костевич повторила світовий рекорд у стрільбі з пневматичного пістолета

Фінал Кубка світу з кульової стрільби 17- 24 листопада прийматиме Путянь (Китай).

На фото: Олена Костевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-