Одеса зустріла Василя Ломаченка після перемоги над Кемпбеллом

Одеса зустріла Василя Ломаченка після перемоги над Кемпбеллом

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBA, WBO і WBC у легкій вазі український боксер Василь Ломаченко прибув до України після переможного бою з Люком Кемпбеллом у Лондоні.

У ніч на 2 вересня в аеропорту Одеси володаря 3-х боксерських поясів зустрічали українські вболівальники. Про це повідомляє сайт міста Одеса.

Василь Ломаченко оцінив свій бій на 7 з 10 балів, сказав що припускався помилок і що міг виступити краще, але, в принципі, бій пройшов за планом.

Після спілкування з журналістами український чемпіон вирушив зі своїм батьком-тренером Анатолієм Ломаченком до Білгорода-Дністровського.

Далі Василь Ломаченко планує провести бій проти чемпіона світу за версією IBF. Саме цього пояса в його скарбничці не вистачає, щоб стати абсолютним чемпіоном світу. Поясом IBF володіє уродженець Гани Річард Коммі, який 14 грудня проведе обов'язковий захист проти американця Теофімо Лопеса. З переможцем цієї зустрічі і битиметься Василь Ломаченко.

Читайте також: Тепер я хочу битися з Теофімо Лопесом – Ломаченко

Нагадаємо, в ніч на 1 вересня в Лондоні український боксер Василь Ломаченко переміг британця Люка Кемпбелла і став чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC. В 11 раунді Ломаченко зумів відправити Кемпбелла в нокдаун, але британцю вдалося продовжити бій. За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу українцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-