Збірні України завершили виступ на ЧЄ-2019 з баскетболу 3х3 на 8 місці

Збірні України завершили виступ на ЧЄ-2019 з баскетболу 3х3 на 8 місці

Укрінформ
В Дебрецені (Угорщина) завершився 5-й чемпіонат Європи з баскетболу 3х3, в якому взяли участь жіноча та чоловіча національні збірні України.

Збірні України з баскетболу 3х3 дійшли до чвертьфіналу на ЧЄ-2019 і в підсумку посіли восьмі місця. Про це повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України.

Жіноча збірна виступала в складі Ганни Рульової, Анни Ольховик, Євгенії Спітковської та Христини Філевич. У першому раунді плей-оф команда Володимира Холопова поступилася в овертаймі збірній Латвії і в підсумку з 1 перемогою в 3 матчах посіла 8 місце на турнірі, продемонструвавши показник 15.3 очка за гру.

Найрезультативнішою у складі української збірної стала Анна Ольховик, яка за 3 гри набрала 19 очок.

Перемогла на чемпіонаті Європи команда Франції, яка у фіналі здолала іспанок. Третє місце - у збірної Латвії.

Читайте також: Україна пробилась у чвертьфінал ЧЄ з баскетболу 3х3

Чоловіча збірна України виступала у складі Дмитра Липовцева, Антона Давидюка, Ернесто Ткачука та Дениса Носкова. У першому раунді плей-оф команда Олега Юшкіна поступилися чинним чемпіонам Європи команді Сербії, яка захистила свій титул у фіналі з Францією. Третє місце посіла команда Литви. Українська збірна в підсумку стала 8-ю, пропустивши вперед Угорщину, Австрію та Польщу за рахунок гіршого показника середньої кількості набраних очок за матч - 14.3.

Найрезультативнішим гравцем української команди на чемпіонаті Європи став Антон Давидюк, який в трьох матчах набрав 15 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-