Ломаченко переміг Кемпбелла. Текстова трансляція

Ломаченко переміг Кемпбелла. Текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція боксерського бою за звання чемпіона світу за трьома версіями у легкій вазі, в якому зустрінуться українець Василь Ломаченко та британець Люк Кемпбелл.

Ломаченко переміг рішенням суддів! Рахунок записок зафіксував дуже впевнену перемогу українця. Українець переміг 119-109 двічі, 118-111. Тепер в його руках пояса WBA, WBO і WBC.

12 раунд. Потрібен вирішальний удар. Ломаченко помітно хоче підловити суперника в контратаці, але той не йде ва-банк. Наприкінці Ломаченко просто ганяє Кемпбелла по рингу, а той завалює його вхопивши за ногу. Усе, бій завершено.

11 раунд. Помітно, що Ломаченко дуже заряджений, однак не все виходить. Британець гідно тримається. Українець використовує увесь свій потенціал і нарешті є нокдаун! Ломаченко біжить добивати, але потім несподівано зупиняється і стоїть до гонгу.

10 раунд. Кружляє навколо суперника Ломаченко. Не всі атаки його проходять і це вже добре помітно. Втім, є кілька влучень. Але вони не такі вже дошкульні як раніше.

9 раунд. Ломаченко вмикає максимальну швидкість. Він постійно рухається навколо суперника і атакує. Намагається тримати дистанцію наш боксер.

8 раунд. Знову пішов активний обмін. Кемпбелл достатньо пропускає, але тримається і відповідає. Знову притискає британця українець і знову невчасно звучить гонг.

7 раунд. Вирівнюється бій. В певні моменти Ломаченку доводиться серйозно захищатись. Видовищний обмін ударами, під час якого наш боксер пропустив. І майже одразу Ломаченко притискає суперника до канатів.

6 раунд. Вицілює українець і змушує суперника лише захищатися. Серія українця похитнула британця. Однак, Кемпбелл провів гостру контратаку і непогано влучив.

5 раунд. Розійшлися суперники. Ломаченко починає тиснути. Все більше його ударів з лівої влучає в ціль. Удари стають потужнішими. В кінці раунду українець притискає суперника до канатів. Той ледве протримався до гонгу.

4 раунд. Пішов активний розмін ударами. Включається Ломаченко, помітно, що кілька ударів суперника його завели. Кілька ударів по корпусу вийшли у нашого боксера доволі ефективними.

3 раунд. Ломаченко відверто захищається і багато рухається рингом. Британець намагається загострювати. Але українець нарешті влучає по-справжньому з лівої. Кемпбелл трохи приголомшений.  

2 раунд. Українець в центрі рингу, розгойдується і починає свої серії. Кемпбелл атакує і навіть щось трохи влучає. Британець навіть спробував завалити нашого боксера борцівським прийомом. Не вийшло. 

1 раунд. Кемпбелл ніби активніший с перших секунд. Українець вичікує на дистанції. Ломаченко майже не розмінюється на удари. Відверта розвідка.

00:49. Представляють рефері. Баффер звично анонсує великий бій. Отже, починаємо. 

00:45. Звучать гімни Великої Британії та України. Майкл Баффер представляє боксерів.

00:39. В ринг під саундтрек з фільму «Матриця» йде Ломаченко.

00:35. Дійство починається. Кемпбелл виходить в ринг.

00:15. Отже, останній бій андеркарту завершено. Судді віддали перемогу Повєткіну. Невдовзі, головний бій вечора.

00:03. Ще одне фото з роздягалки Ломаченка.

23:33. Головні зірки вечору, тим часом, готуються до бою у своїх роздягалках.

23:28. А ось такий вигляд має зараз О2 Арена. Трибуни майже заповнені.

23:25. А тим часом розпочинається головний бій андеркарту. В рингу зійдуться росіянин Олександр Повєткін і британець Х’юї Ф’юрі. Це суперважка вага. Повєткін добре знана фігура в боксі. Його свого часу перемагали Володимир Кличко і Ентоні Джошуа. Ну, а британець – це брат Тайсон Ф’юрі. Щоправда, боксер він не зірковий.

23:00. Ломаченко вже приїхав на арену і готується до поєдинку. 

22:52. А це нагадаємо вам останній бій Ломаченка, в якому він нокаутував іншого британця Ентоні Кроллу. 

22:40. Кемпбелл вже приїхав на арену. Чекаємо Ломаченка.

22:30. А це лондонська О2 Арена. Вона вміщує 20 тисяч глядачів. Сьогодні тут буде гаряче. Усі квитки продано.

22:18. Добрий вечір. Розпочинаємо нашу онлайн-трансляцію. Для початку нагадаємо, що сьогодні у Ломаченка бій одразу за три пояси - WBА, WBО і WBC. Ось вони на фото.

👑👑👑 #LomaCampbell

Допис, поширений Matchroom Boxing (@matchroomboxing)

+++++++

Ласкаво просимо на "O2 Арену" у Лондоні (Велика Британія), де увечері, 31 серпня, зійдуться чемпіон світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBА Super) і Всесвітньої боксерської організації (WBО) у легкій вазі (до 61,235 кг) українець Василь Ломаченко та претендент британець Люк Кемпбелл.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством за допомогою текстової трансляції на сайті Укрінформу. Початок головної події - зустрічі в рингу Ломаченка та Кемпбелла - після 22.00 за київським часом.

На кону - вакантний пояс чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) та чемпіонські титули за версіями WBA Super (3-й захист Ломаченка) і WBO (2-й захист Ломаченка) в легкій вазі.

Читайте також: Ломаченко виявився трохи важчим за Кемпбелла

В активі дворазового чемпіона світу та Олімпійських ігор Ломаченка 14 боїв на профі-рингу - 13 перемог (10 нокаутом) і 1 поразка. Після чемпіонських поясів у напівлегкій та другій напівлегкій вагових категоріях за версією WBO Ломаченко торік спочатку нокаутував венесуельця Хорхе Лінареса і став чемпіоном світу у легкій вазі за версією WBA, а потім одноголосним рішенням суддів відібрав пояс WBO у пуерториканця Хосе Педраси Гонсалеса. У квітні нинішнього року Ломаченко нокаутував британця Ектоні Кроллу.

Кар'єрний доробок олімпійського чемпіона Люка Кемпбелла - 20 перемог (16 нокаутом), 2 поразки. У березні Кемпбелл технічним нокаутом переміг мексиканця Едріана Янга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-