Збірна України U-19 з футзалу проведе 2 спаринги з київськими командами

Збірна України U-19 з футзалу проведе 2 спаринги з київськими командами

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України з футзалу (U-19) Віталій Одегов поділився планами підготовки команди до чемпіонату Європи, який стартує в Латвії вже 8 вересня.

Віталій Одегов, зокрема, зазначив, що після участі у змаганнях Montaigu Futsal Cup його підопічні розпочинають збір у Броварах, під час якого відбудуться два товариські матчі з київськими командами.

“На Montaigu Futsal Cup на мене справила враження підготовка і португальської команди, і іспанської. В індивідуальному й тактичному плані вони перебувають на значно вищому рівні, ніж інші збірні. Думаю, що на Євро-2019 ці дві команди боротимуться за найвищі місця.

Із 30 серпня по 6 вересня на нас чекає збір у Броварах. Плануємо провести спаринги з київськими командами. На 3 вересня запланований матч із “ХІТом”, поєдинок ще з однією командою поки що на стадії попередньої домовленості. Виліт до Риги — 6 числа.

На сьогоднішній день усі гравці здорові. Із Франції ми повернулися без втрат. Щодо кадрів також визначилися”, - цитує Одегова пресслужба Федерації футболу України.

Читайте також: Одегов викликав 15 футзалістів для підготовки до юнацького Євро-2019

Нагадаємо, минулого тижня чоловіча юнацька збірна України з футзалу взяла участь у Montaigu Futsal Cup, де в півфіналі поступилася Португалії (0:6), а в матчі за третє місце — Франції (2:4).

Фото: АФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-