На бій з Усиком 12 жовтня претендує не лише Федосов - Красюк

На бій з Усиком 12 жовтня претендує не лише Федосов - Красюк

Укрінформ
Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олександра Усика, повідомив, що його команда розглядає кілька кандидатур суперника на дебютний бій українця у суперважкій вазі.

Як повідомив Олександр Красюк в коментарі Tribuna.com, російський боксер-суперважковаговик Андрій Федосов дав свою згоду на поєдинок, але остаточно рішення у виборі кандидатури суперника поки не прийнято.

“Поки неправда, що Усик проведе бій з Федосовим. Федосову надійшла пропозиція, і він дав свою згоду. Але крім нього є ще кілька кандидатур. У тому числі й Такам. Наразі всіх імен не можу назвати. Олександру немає різниці, з ким битися. Зачекайте до кінця тижня. Скоро ми офіційно оголосимо своє рішення”, - сказав Красюк.

Як повідомлялося, російський боксер-суперважковаговик Андрій Федосов погодився на умови боксерського поєдинку з ексабсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком.

Читайте також: Російський боксер Федосов може стати першим суперником Усика в суперважкому дивізіоні

Дебют Олександра Усика в суперважкій вазі, як зазначив менеджер українського боксера Егіс Клімас, має відбутися 12 жовтня в Чикаго на 10-тисячній Wintrust Arena.

Раніше суперником Одександра Усика в цьому поєдинку називався камерунський боксер Карлос Такам, але він підписав контракт із промоутерською компанією Star Boxing і навряд чи зможе вийти в ринг 12 жовтня проти українця.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-