Дерев’янченко: Я готовий виконати мрію свого життя — стати чемпіоном світу

Дерев’янченко: Я готовий виконати мрію свого життя — стати чемпіоном світу

Укрінформ
Сергій Дерев'янченко поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з казахстанським боксером Геннадієм Головкіним за вакантний титул чемпіона світу IBF в середній вазі.

Сергій Дерев'янченко, зокрема, зазначив, що готовий виконати мрію свого життя — стати чемпіоном світу.

“Дуже поважаю GGG і чекаю, щоб довести, що я готовий до такого виклику і виконаю мрію всього життя - стати чемпіоном світу. Глядачі в "Медісоні" і на DAZN побачать видатну битву. Не можу дочекатися, щоб вийти на ринг”, - цитує Дерев’янченка Vringe.com.

Читайте також: Бій Дерев'янченко – Головкін офіційно підтверджений

Нагадаємо, поєдинок за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в середній вазі між українським боксером Сергієм Дерев'янченком і Геннадієм Головкіним має відбутися 5 жовтня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку (США), у зв’язку з чим організатори вечора боксу опублікували офіційний постер:

Інсайдери повідомляють про те, що в четвер, 22 серпня, у Нью-Йорку (США) в Madison Square Garden відбудеться прес-конференція, в рамках якої офіційно оголосять про намічений поєдинок. У заході візьме участь промоутер Едді Хірн (Matchroom Boxing), з яким співпрацюватиме Головкін.

Фото: Facebook/Дерев'янченко 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-