Бій Ломаченко – Лопес відбудеться в 2020 році

Бій Ломаченко – Лопес відбудеться в 2020 році

Укрінформ
Боб Арум має план, як звести Ломаченка і Лопеса в бою за чотири чемпіонські пояси.

Відомий промоутер Боб Арум заявив, що бій між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченко та непереможним американцем Теофімо Лопесом може відбутися в 2020 році. Згідно з планом менеджера це буде бій за всі чотири чемпіонські пояси. Про це повідомляє BoxingScene.com.

«Лопес битиметься з японцем Накатані за звання претендента на титул IBF. Якщо він переможе, то проведе бій проти переможця двобою Коммі – Бельтран.

Потім Ломаченко битиметься з Люком Кемпбеллом в Англії за вакантний титул чемпіона WBC в легкій вазі. Сподіваюся, в наступному році Лома битися з Лопесом, і усі 4 титули будуть на кону», - сказав Арум.

Раніше Василь заявив, що готовий вийти в ринг з Лопесом, але за умови, що у того буде чемпіонський пояс, який потрібен Ломаченко.

Читайте також: Ломаченко розпочав підготовку до бою з Кемпбеллом

Нагадаємо, що чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Річард Коммі в червні проведе обов'язковий захист титулу проти мексиканця Рея Бельтрана, а в липні Теофімо Лопес битиметься з японцем Масайоші Накатані. Переможці цих двох боїв в грудні проведуть поєдинок між собою.

Відзначимо, що бій Ломаченко з британцем Люком Кемпбеллом за вакантний титул WBC відбудеться в кінці серпня в Лондоні. Українець вже почав підготовку до цього поєдинку.

Таким чином, в 2020 році чемпіон світу за версією IBF зустрінеться з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Ломаченко в останньому бою нокаутом в четвертому раунді переміг Ентоні Кроллу і повторно захистив титул чемпіона світу за версією WBA, а також вперше захистив титул чемпіона за версією WBO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-