"Шахтар" може очолити співвітчизник Фонсеки

Укрінформ
Наставник португальського футбольного клубу "Віторія Гімарайнш" Луїш Каштру може стати наступником Паулу Фонсека на посаді головного тренера донецького "Шахтаря".

Як повідомляє португальське Radio Renascença, наставник "Віторії Гімарайнш" Луїш Каштру є одним з претендентів на те, щоб у новому сезоні очолити "Шахтар", ряди якого залишає Паулу Фонсека.

У 57-річного португальця є ще один рік контракту з "Віторія Гімарайнш", проте далеко не факт, що Каштру залишиться керувати цим колективом - у ньому зацікавлений також англійський "Редінг".

Читайте також: Іспанський тренер Кіке Сетьєн може очолити «Шахтар»

Відзначимо, що Луїш Каштру всю свою тренерську кар'єру провів в Португалії. Найвищим його досягненням є робота з "Порту" в 2014 році, коли Каштру змінив біля керма "драконів" якраз відправленого у відставку за незадовільні результати Паулу Фонсеку. Тоді при Каштру "Порту" провів 16 матчів, в яких здобув 9 перемог при 2 нічиїх і 5 поразках.

Каштру очолює "Віторію Гімарайнш" з літа минулого року. Під його керівництвом команда посіла 5-е місце в чемпіонаті Португалії-2018/19.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" може очолити бразилець Заго або іспанець Сетьєн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-