Важливо в завтрашньому матчі зіграти впевнено на другому поверсі – Шевченко

Важливо в завтрашньому матчі зіграти впевнено на другому поверсі – Шевченко

Укрінформ
Головний тренер збірної України вважає, що проблем у його команди немає.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко перед грою третього туру відбору на Євро-2020 проти збірної Сербії поділився очікуваннями від поєдинку. За словами тренера національної команди, гравці збірної налаштовані показати хороший футбол. Про це повідомляє Sport Arena.

«Як завжди, зі складом будемо визначатися завтра, сьогодні подивимося тренування ще, перевіримо. В принципі хлопці почувають себе добре, особливих втрат у нас немає.

Нічого не турбує, розуміємо, що значить ця гра. З повагою ставимося до нашого суперника, розуміємо, які у них хороші якості. Знаємо, що нас чекає непроста гра і сподіваємося на дуже хорошу підтримку. Хлопці налаштовані, показати хорошу гру.

Читайте також: Збірна України з футболу у Львові готується до матчу відбору Євро-2020 проти Сербії

Миколенко приїхав, він грав останній раз за «Динамо», тренувався з нами - все в порядку. Не знаю, звідки інформація, що він не в змозі грати, може до матчу «Динамо», коли він був травмований. Зараз все нормально, як і з усіма іншими гравцями команди. Чи буде він в складі - побачите завтра. У нас відмінна конкуренція.

Дійсно у сербів чудова команда, кожен гравець представляє топ-клуб і топ-чемпіонат, тому у них хороше майбутнє. І, звичайно ж, в Європі зараз рівень футболу піднявся, кожна збірна показує хороший футбол - конкуренція велика.

У сербів високі гравці, добре грають головою. Тому ми враховували ці моменти. Важливо в завтрашньому матчі зіграти впевнено на другому поверсі.

Читайте також: Збірна України прилетіла у Львів на матчі відбору до Євро-2020

Збірна Сербії сильна не тільки індивідуально, але і колективно. Гравці, які виступають давно за цю команду, фактично ведуть гру: Тадич, Мітрович і капітан Коларов. Тобто, це ті гравці, які сильно впливають на команду», - розповів Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України у відборі на ЧЄ-2020 у червні зіграє два поєдинки - 7 червня прийматиме у Львові Сербію, а 10 червня також у Львові зіграє проти Люксембургу. Після двох турів команда Андрія Шевченка очолює турнірну таблицю відбіркової групи, маючи в активі 4 очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-