Фонсека готовий виплатити

Фонсека готовий виплатити "Шахтарю" частину своєї клаусули для переходу в "Рому"

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” узгодив свій перехід до італійської “Роми” і готовий в разі потреби виплатити частину компенсації за розірвання контракту з українським клубом.

46-річний португальський фахівець Паулу Фонсека і “Рома” повністю узгодили деталі переходу тренера до римського клубу. Про це повідомив журналіст Джованні Капуано у twitter.

“Існує повна згода між Пауло Фонсекою і “Ромою”. Тренер летить в Україну, щоб звільнитися з “Шахтаря”, а також сплатити в разі потреби частину 5-мільйонної компенсації”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, вчора, 5 червня, у Мадриді відбулися переговори між Паулу Фонсекою і представниками італійського футбольного клубу “Рома” щодо його можливості очолити команду. Фонсека очікує, що президент донецького клубу Ігор Суркіс виконає свою обіцянку і не вимагатиме компенсації за дострокове розірвання контракту.

Читайте також: Бразильський фахівець Заго може замінити Фонсеку на посаді наставника “Шахтаря”

Замінити Паулу Фонсеку в “Шахтарі” може екс-гравець “Роми” і екс-помічник Мірчі Луческу 50-річний бразильський фахівець Антоніо Карлос Заго.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-