Ярмоленко не допоможе збірній в матчах проти Сербії та Люксембургу – Шевченко

Ярмоленко не допоможе збірній в матчах проти Сербії та Люксембургу – Шевченко

Відео
Укрінформ
Участь Марлоса в цих поєдинках наразі під питанням.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до матчів проти Сербії і Люксембурга у відборі на Євро-2020, а також прояснив ситуацію з деяким футболістам. Про це повідомляє сайт УАФ.

«Ми залишили в команді двох футболістів, які не братимуть участі в матчах проти Сербії і Люксембурга. Андрій Ярмоленко продовжує відновлюватися після травми, він перебуває в колективі в групі підтримки. Його присутність важлива для його партнерів, перш за все, в психологічному аспекті. Ми хочемо, щоб він швидше відновився, але взяти участь в двох матчах, звичайно, не зможе.

Читайте також: Збірна України з футболу розпочинає підготовку до матчів відбору Євро-2020

Також в індивідуальному режимі тренується Марлос. Треба ще 3-4 дні, після чого стане ясно, чи зможемо ми на нього розраховувати в цій грі. Всі інші в загальній групі і готуються до ігор проти Сербії і Люксембургу», - розповів Шевченко.

Нагадаємо, збірна України у відборі на ЧЄ-2020 на червні зіграє два поєдинки - 7 червня прийматиме у Львові Сербію, а 10 червня також у Львові зіграє проти Люксембургу. Після двох турів команда Андрія Шевченка очолює турнірну таблицю відбіркової групи, маючи в активі 4 очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-