Бій Усика з Джошуа відкладається

Бій Усика з Джошуа відкладається

Укрінформ
Після сенсаційної поразки від Руїса, британець думає лише про реванш.

Сенсаційна поразка Ентоні Джошуа в бою з Енді Руїсом, після якої він позбувся своїх титулів WBA, WBO, IBF, IBO, практично поставило хрест на перспективах організації в цьому році поєдинку британця з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком.

За інформацією Sport Arena, команди Джошуа і Усика майже домовились про підписання контракту на бій, який мав відбутися в листопаді. За цей поєдинок Усик міг отримати гарантований гонорар з 5 мільйонів доларів, а сам бій планувалося провести в Британії.

Тепер ситуація змінилася. По-перше, зараз у Джошуа на порядку денному - реванш з Руїсом. Таку опцію включили в контракт на бій британця, про що заявив промоутер тепер вже екс-чемпіона Едді Гірн.

Читайте також: Руїс сенсаційно нокаутував Джошуа

По-друге, програвши Руїсу, Джошуа позбувся пояса Всесвітньої боксерської організації (WBO), згідно з правилами якої, чемпіон при переході в більш високий дивізіон отримував першочергове право на титульний бій.

По-третє, в плані глядацького інтересу і доходів реванш Руїс - Джошуа виглядає значно привабливіше, ніж бій британця з Усиком. Правда, за умови проведення поєдинку в Мексиці або Великобританії. За неофіційними даними, великого глядацького інтересу в США поєдинок Джошуа - Руїс не викликав: організаторам не вдалося зібрати аншлаг на арені.

Нагадаємо, наступний бій Усик, який зараз відновлюється після травми, швидше за все, проведе в жовтні або листопаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-