Ярослава Магучіх у Стокгольмі хоче повторити свій особистий рекорд

Ярослава Магучіх у Стокгольмі хоче повторити свій особистий рекорд

Укрінформ
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх поділилася очікуваннями від старту на етапі “Діамантової ліги” в Стокгольмі.

Ярослава Магучіх на передстартовій прес-конференції, зокрема, зазначила, що не ставить перед собою конкретних цілей, але хотіла б повторити особистий рекорд (1,96 м), який встановила на етапі в Досі.

“Змагання в Досі були для мене першими на стадіоні в нинішньому сезоні. Підтримка була чудовою, і я була дуже рада стрибнути 1,96 м.

Я очікую гарного результату в Сокгольмі, але у мене немає конкретних цілей. Я просто хочу стрибнути свій особистий рекорд, який встановила в Досі і це моя єдина мета”, - цитує Магучіх XSPORT.

Серед суперниць Магучіх у секторі стрибків у висоту срібний призер чемпіонату світу-2017 українка Юлія Левченко (дебютний старт сезону), дворазова чемпіонка світу росіянка Марія Ласіцкене (дебютний старт сезону), срібний призер Олімпійських ігор 2016 року болгарка Мірела Демірева.

Читайте також: Діамантова ліга: троє українців стартують сьогодні на етапі в Стокгольмі

Як повідомлялося, 30 травня Стокгольм (Швеція) прийматиме третій етап “Діамантової ліги”. У двох дисциплінах виступлять троє українських легкоатлетів: бронзовий призер чемпіонату Європи Сергій Никифоров у стрибках у довжину, переможниця першого етапу і лідер “діамантових перегонів” Ярослава Магучіх і срібна медалістка чемпіонату світу Юлія Левченко у секторі для стрибків у висоту.

Відзначимо, що з дати заснування щорічної серії змагань з легкої атлетики “Діамантова ліга IAAF” 2010 року лише двоє українців ставали переможцями сезону: Ольга Саладуха в потрійному стрибку та Богдан Бондаренко у стрибках в висоту.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-