В Україні відбудеться перший в історії чемпіонат Європи серед учасників бойових дій

В Україні відбудеться перший в історії чемпіонат Європи серед учасників бойових дій

Фото
Укрінформ
Фінал зіграють 2 червня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

З 30 травня по 2 червня  2019 року в місті Києві відбудеться перший в новітній історії футболу чемпіонат Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни ЧЄ УБД – 2019. Про це повідомляє Укрінформ.

Організатором першого чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та за підтримки Футбольного клубу «Динамо» (Київ) і Федерації футболу України.

Всеукраїнська ветеранська громадська спілка – Федерація футболу учасників АТО, маючи вже п'ятирічну масштабну всеукраїнську футбольну історію, виходить якісно цього року і на міжнародну футбольну арену. На запрошення Федерації футболу учасників АТО відгукнулися збірні команди ветеранів війни з футболу Норвегії, Данії та Грузії, які планують прийняти участь в цьому чемпіонаті.

Читайте також: Стартував перший футбольний Кубок об’єднаних сил

Програма чемпіонату:

31 травня об 11:00 на тренувальній базі «Динамо» в Конча-Заспі відбудеться відкриття та матчі першого туру.

1 червня на тренувальній базі «Динамо» в Конча-Заспі зіграють матчі другого туру.

2 червня о 08:00 біля стін Михайлівського собору молебен вшанування пам'яті по загиблим за Україну в російсько-українській війні 2014-2019 рр.

2 червня з 09:00 фінальні матчі та нагородження переможців першого ЧЄ УБД-2019 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Нагадаємо, футбольна Ліга учасників АТО - єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де участь приймають 100% учасників бойових дій - захисників України.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які будуть змагатися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-