Формула-1: Гемілтон виграв Гран-прі Монако

Формула-1: Гемілтон виграв Гран-прі Монако

Фото
Укрінформ
В цьому сезоні перемагають лише пілоти «Мерседеса».

В Монте-Карло завершився 6-й етап чемпіонату світу з автоперегонів Формула-1. Переможцем Гран-прі Монако став британець Льюїс Гемілтон («Мерседес»). Про це повідомляє Укрінформ.

Гонка на міській трасі в Монте-Карло стала спробою кількох претендентів обійти переможця кваліфікації Льюїса Гемілтона («Мерседес»). У підсумку, британець все ж втримався на позиції лідера і фінішував першим. Це четверта перемога Гемілтона в сезоні.

Читайте також: Формула-1: Гемілтон виграв кваліфікацію Гран-прі Монако

Другим прийшов до фінішу Макс Ферстаппен («Ред Булл»), але він отримав 5 секунд штрафу і втратив місце на подіумі. У підсумку, друге місце у Себастьяна Феттеля («Феррарі»), третє – у Валттері Боттаса («Мерседес»). Господар траси монегаск Шарль Леклер («Феррарі») до фінішу не доїхав, він зійшов ще на 18-у колі.

Після 6-и етапів перше місце у загальному заліку посідає Гемілтон, який набрав 137 очок. Боттас другий - 120 очок. Феттель на третьому місці - 82 очки.

Сьомий етап чемпіонату світу з автоперегонів Формула-1 – Гран-прі Канади  відбудеться 7-9 червня на автодромі імені Жіля Вільньова в Монреалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-