"Карпати" та "Олімпік" забили 6 м'ячів у матчі футбольної Прем'єр-ліги

Укрінформ
Передостанній в сезоні, 31-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги в суботу, 25 травня, відкрили матчі у Чернігові, Полтаві та Львові.

Чернігівська "Десна" завдяки голу Андрія Богданова на 31-й хвилині обіграла ФК "Арсенал-Київ" - 1:0, повідомляє Укрінформ.

У паралельних матчах першого ігрового дня полтавська "Ворскла" з рахунком 1:2 поступилася одеському "Чорноморцю" - у господарів відзначився Юрій Коломоєць (54), у гостей - Володимир Коваль (26) та Володимир Танчик (63), а львівські "Карпати" розписали бойову нічию з донецьким "Олімпіком" - 3:3. У "Карпат" м'ячі забили Мартен Онгла (15) і Сергій М'якушко (75, 77, з пенальті);  у складі "Олімпіка" - Матар Діє (3, 89) та Олексій Гай (83).

Завершиться 31-й тур у неділю, 26 травня. Київське "Динамо" зіграє з ФК "Львів", донецький "Шахтар" зійдеться з ФК "Маріуполь", а луганська "Зоря" зустрінеться з "Олександрією".

Турнірне становище:

перша шістка (після 30-ти турів) - "Шахтар" - 77 очок, "Динамо" - 66, "Олександрія" - 49, "Маріуполь" - 40, "Зоря" - 40, "Львів" - 34;
друга шістка (після 31-го туру) - "Ворскла" - 41, "Десна" - 41, "Олімпік" - 33, "Карпати" - 30, "Чорноморець" - 28, "Арсенал-Київ" - 26.

"Шахтар" достроково став чемпіоном України. Київське "Динамо" третій сезон поспіль стало срібним призером. "Олександрія" вперше в історії клубу виграла "бронзу" Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів в два кола борються за медалі і місця в єврокубках, інші шість команд визначать двох аутсайдерів Прем'єр-ліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-