Даяна Ястремська виграла турнір WTA у Страсбурзі

Даяна Ястремська виграла турнір WTA у Страсбурзі

Фото, відео
Укрінформ
Третя "ракетка" України і 42-й номер світової класифікації Даяна Ястремська стала переможницею турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Internationaux de Strasbourg у французькому місті Страсбург з призовим фондом $250 тисяч.

У фінальному поєдинку 19-річна Ястремська за майже 3 години обіграла 24-ту "ракетку" світу француженку Каролін Гарсію - 6:4, 5:7, 7:6 (7:3), повідомляє Укрінформ.

На шляху до фіналу Ястремська не програла жодного сету, залишивши за бортом змагань Полін Парментьє з Франції (6:2, 6:4), австралійку Саманту Стосур (6:0, 6:2), француженку Фіону Ферро (6:1, 6:3) та Аріну Соболенко з Білорусі (6:4, 6:4).

Читайте також: Українські тенісистки дізналися імена своїх перших суперниць на Ролан Гаррос

Це третій титул, який Ястремська здобула на турнірах WTA в одиночному розряді. Торік Даяна виграла Відкритий чемпіонат Гонконгу, а на початку нинішнього сезону взяла головний приз в Хуахіні (Таїланд).

Відзначимо, що завдяки перемозі у фіналі Internationaux de Strasbourg Ястремська встановить свій особистий рекорд у рейтингу WTA. У понеділок Даяна підніметься на 10 рядків і посідатиме 32-е місце у світовій класифікації.

Нагадаємо, сезон-2019 Ястремська відкривала на 59-му місці рейтингу WTA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-