Президент ФІФА привітав “Шахтар” із перемогою в чемпіонаті та Кубку України

Президент ФІФА привітав “Шахтар” із перемогою в чемпіонаті та Кубку України

Укрінформ
Президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Джанні Інфантіно привітав донецький футбольний клуб із перемогою в чемпіонаті та Кубку України.

Лист від Джанні Інфантіно з привітанням “Шахтаря” надійшов на ім’я президента Української асоціації футболу Андрія Павелка.

“Це, без сумніву, результат великих зусиль і важкої роботи, і всі причетні до успіху можуть пишатися цим величезним досягненням. Я був би дуже вдячний, якби Ви привітали гравців, тренерів, адміністрацію, весь технічний і медичний персонал ФК “Шахтар”, а також уболівальників клубу. Я хотів би побажати їм продовжувати працювати з такою ж рішучістю й мотивацією”, — йдеться у листі.

Також президент ФІФА подякував Українській асоціації футболу та ФК “Шахтар” (Донецьк) за допомогу в поширенні позитивного футбольного іміджу і підтримку гри, яка об’єднує всіх.

Читайте також: Донецький футбольний клуб “Шахтар” відмічає своє 83-річчя

Як повідомлялося, 22 травня футболісти “Шахтаря” зіграли проти київського “Динамо” (1:1) поєдинок 30 туру УПЛ в якості дострокових чемпіонів України. Попереду залишаються ще два тури. Всього у період незалежної України “Шахтар” здобув 34 трофеї та став найтитулованішим клубом країни. Сьогодні "Шахтар" відмічає своє 83-річчя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-