Щоб рухатися далі, необхідно посилення – Хацкевич

Щоб рухатися далі, необхідно посилення – Хацкевич

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» привітав «Шахтар» і назвав причини невдачі своєї команди.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував результат сьогоднішнього матчу своєї команди з «Шахтарем» (1:1) і підбив підсумки сезону. Про це повідомляє Tribuna.com.

«Вітаю «Шахтар» з чемпіонством і Кубком. Вони були більш сконцентрованими, надійними і стабільними на дистанції. Ця перемога заслуговує на повагу. Що стосується нашої команди, то сьогодні все так спокійно починалося, не було передумов, щоб гра знову переросла в якісь конфліктні ситуації, дрібні сутички, але це вже рівень суддівства.

У цьому сезоні ми задіяли 31 футболіста. Для топ-команди потрібна стабільність складу. На жаль, у нас дуже серйозні травми у провідних футболістів. Не завжди вдавалося їх замінити. Ми маємо досить перспективну команду. Але щоб рухатися далі, необхідно посилення.

Читайте також: "Шахтар" і "Динамо" зіграли внічию у матчі футбольної Прем'єр-ліги України

Я зараз не буду говорити про трансферну політику, вже є позиції, які ми хочемо посилити, є футболісти, яких ми хочемо. У нас є футболісти, яких ми хочемо віддати в оренду. Але рішення по кожному футболістові прийматимемо тільки в кінці сезону», - заявив Хацкевич.

«Шахтар», який оформив чемпіонський титул на минулих вихідних, випереджає команду Хацкевича на 11 очків за два тури до закінчення чемпіонату. У наступному турі кияни в неділю, 26 травня, гратимуть проти ФК «Львів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-